på Amino

Ledig selvudvikler - Hjælp tilbydes/ønskes!

Hej Alle

Ja så er jeg blevet ledig under lidt specielle omstændigheder.

Jeg fik en fornem afsked med gaver fra flere kollegaer og fra firmaet, men de var nødt til at fyre mig fordi en person (intern kunde for min afdeling) i firmaet havde indgivet en klage over min dårlige hukommelse. Klagen er vel som udgangspunkt rigtig, men bundede i at jeg var blevet overfuset så groft i en mail at jeg klagede til personens chef og sagde/skrev, at den slags ikke matchede de værdier og ordentlighed som virksomheden havde. Så fik personen en henstilling hvilket medførte til at formel klage over mig! 

Jeg er nu i fuld gang med at deltage i et program hos nogle svenskere fra www.Cogmed.com, som lederen af center For Hjerneskade" Frank Humle netop har anbefalet mig. I stedet for at tude over fyring her midt i krisen, så er jeg taknemmelig for, at livet har givet mig muligheden for at supplere min stadig ret høje IQ med en træning mod at få en skarp arbejdshukommelse. 

Jeg er ledig per 1/9, men har løn til 1/12. Jeg håber på at finde et job per 1/11 eller 1/12 og hvis nogen her i gruppen har noget netværk hvor jeg kunne prøve at ansøge job indenfor voksenundervisning / selvudvikling / coaching så vil jeg være dybt taknemmelig for ethvert input.

Mit CV er vedhæftet og ligger på min hjemmeside! 

Vi ses og hav en super dag!

Jacob Lemming Wink

www.jacoblemming.dk 

 


Skrevet 09-09-2010 10:15   af   Jacob Lemming