på Amino

Kom til GRATIS julesalgstræning hos Salgstrænerne!

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 2.695
Fra København
Tilmeldt 20. apr 09
Indlæg ialt: 60
Martin Mouritzen
Fra Microlearn
Skrevet Skrev: 24-11-2009 kl. 18:39

Kom til GRATIS julesalgstræning hos Salgstrænerne!

Hos Salgstrænerne er vi kommet i julestemning og kunne godt tænke os at invitere dem, der følger os på vores blogs, forums, communities til en rigtig omgang julesalgstræning:

Torsdag den 3. december kl. 17.30.

Hvad er så det?

Vi giver dig 3 timers gratis salgstræning arrangement fra vores lokaler i København. Det er vores dygtige salgstræner Peter Lausten, som deler ud af hans erfaringer gennem en lang salgskarriere. Derudover vil han komme ind over salgspsykologien og de vigtige mentale dele i salget.

Peter er 49 år og har arbejdet mange år indenfor salg & marketingledelse, virksomhedsudvikling og personaleudvikling. Her har han haft titler som direktør, bureauchef, commerciel direktør, markedschef i virksomheder som Tæppeland, Temp Team, Black & Decker, Søndagsavisen m.fl.
Peter er uddannet MBA ved Kingston University og har gennem sin karriere suppleret den med uddannelser indenfor salgscoaching og NLP og er i dag underviser hos salgstrænerne i Salgspsykologi og Salgsteknik.

Programmet er følgende:

17:30 Velkomst
17:45 Julesalgstræning V/ Peter Lausten
19:45 Afrunding
20:00 Networking
20:30 Slut

Vi slutter dagen af med lidt julesnacks og networking – så det skulle ikke undre os, at du også kommer hjem med et udbygget netværk og mulige ordrer i bogen.

Adresse:
Videnshuset / Salgstrænerne
Nørregade 7B, 1. sal.
1165 København K

Tilmeld dig til julesalgstræning på kb@salgstraenerne.dk med overskriften ”Jeg vil gerne blive en endnu bedre sælger”. Er der nogen spørgsmål så ring på tlf.: 50 59 86 44.

Vi glæder os til at se dig!

Mvh.
Salgstrænerne
www.salgstraenerne.dk

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed