på Amino
MLM træning:markedsføring af network marketing på internet

Senest Aktive Medlemmer

Hvad er MLM Lead System PRO?

http://lars.mlmleadsystempro.com

Før du partner op med MLM Lead System Pro aka MLSP er der nogle ting som du bør overveje. Jeg har været bruger af dette system siden August 2009. Jeg har observeret ekspansionen af MLSP i den tid og har set det blive  nr.1 attraction marketing system på nettet.

 

Stifterne af MLM Lead System Pro Todd Schlomer, Norbert Orlewicz og Brian Fanale. Oprindeligt havde denne trio udviklet MLSP til at undervise og træne deres personlige downline i at markedsføre sig online  gennem attraction marketing teknikker. Deres system virkede ekstremt godt. Faktisk virkede det så godt at de besluttede at åbne det for alle som er involveret  i MLM. Det var starten på MLM Lead System PRO.

 

MLM Lead System Pro har medlemmer over hele verden som bygger deres MLM Business ved hjælp af MLSP systemet. MLSP bliver ved med at forbedre systemet og hjælper deres medlemmer med højere konverterings rate til deres primære MLM business. Nogle af deres seneste tiltag inkluderer Bil bonus og forhøjede affiliate commisions  afhængig af dit lederskabs level. De bonusser de levere er dejlige og den nye marketing information og træning de bringer hver uge er cutting edge. Hvis dit krav er at lære web 2,0 marketing, så vil du ikke finde en bedre ressource end MLM Lead System Pro.

 

5 grunde til at overveje MLSP

 

#1 Marketing og Leads (emner)

 

MLSP har de bedste online marketing ressourcer du kan finde. Jeg har ledt overalt så jeg kan sige det med  overbevisning. De er også up to date og bringer hver uge nyt indhold og træning. Hver onsdag bringer MLM Lead System PRO live online training for alle i systemet og gæster. Hver eneste uge er træningen maxet out med tusinde lyttere. Nøglen her at undervise dig i online marketing og generere massiv med leads (emner) til opbygning af din MLM Business. Ud over de ugentlige træninger har MLSP et fuldt bibliotek af online træning videoer som viser dig skridt for skridt hvordan du markedsfører dig online. Den værdi og det indhold her, er ikke set før i MLM industrien .

>>Ugentlige Webinar træning<<

 

#2 Mange indkomst strømme

 

At bygge med dette system bliver kaldt ”The Funded Proposal” . Mange top MLM earners har brugt det siden network marketing startede . Det som en Funded Proposal gør er at skabe ekstra indkomst mens du bygger  din MLM business. Et eksempel er at MLSP belønner dens medlemmer med en månedlig check for hver nyt medlem de for ind i systemet. Dette skaber for en nyt medlem en hurtig ekstra indkomst mens de bygger deres primære MLM Business. Der er over 20 forskellige måder en MLSP medlem kan skabe en ekstra indkomst på gennem marketing systemet. Dette vil holde dit team frafald nede for dit team tjener rigtige her og nu penge.

 

#3 Bygger din liste

 

At bygge en liste er livsnødvendig for enhver online business. Alle firmaer som markedsføre sig online bruger det i en eller anden form. Du har måske allerede et website leveret af dit MLM firma hvor emner kan efterlade deres navn e-mail og tlf. nr. Den måde som MLSP gør det på er meget vigtig. Når et emne opt-in (skriver sig på din liste ) ejer du emnet. Når et emne opt-in på dit Firmas duplikerbar website  ejer MLM firmaet dit emne. MLM  Lead System Pro har ikke adgang til den liste eller dens salgs markedsføring. Søg for at du ejer emnet. Hvorfor er det vigtigt spørger du måske? Din liste er din nr 1 mest powerful ressource at markedsføre sig til. Når du har fået en anseelig stor liste har du også marketing erfaring som vil skabe dig penge igen og igen. En liste på omkring 13000 kan skabe dig en fuldtids indkomst af sig selv. MLSP underviser dig lige præcis i hvordan man gør det.

 

#4 Promote you ( fremmer dig)

 

Mange mennesker misser det i MLM. Kik på top folkene i dit eget MLM firma. Hvad er det de sælger? Dem selv! Det er korrekt. Alle top MLM ledere markedsfører sig selv. MLSP gør det gennem en række skrædder syet web sider designet til at gøre dig til en stjerne. Web siderne er allerede lavet så du ikke behøver at have forstand på programmering. Du skrædder syer dem simpelthen bare efter din egen personlighed og bang så er du oppe og køre. MLSP tager dette et skridt videre og underviser dig i også at bruge det på de sociale web sider . Der er ikke grænser for hvordan du kan BRANDE dig selv med MLM Leads System PRO.

 

#5 MLSP bygger din MLM Business

 

Det er lige det som MLSP er designet til. Efter alt det som systemet gør for at promote ( fremme ) dig, generere emner og putte øjeblikkelig kontanter i din lomme er det alt efter alt et system til at lede emner direkte til primære network marketing business. Dine emner vil få vist din MLM business flere gange gennem præsentation og auto-responder beskeder.

 

MLM Lead System PRO er designet for den ægte Networker som vil have stort antal af leads (emner) til at opbygge hans/hendes downline. Jeg håber du har nydt dette materiale og set hvad der er op og ned på MLSP. Tak for at du læste min artikel og venligst kontakt mig for yderlige detaljer.

 

 

 >>MLSPs Corporate Blog<<

 


Skrevet 12-07-2010 23:33   af   Lars Madsen