på Amino

Ansøg om medlemsskab

Hvis du vil deltage i denne Gruppe, så kan du ansøge ved at klikke på "Ansøg om medlemsskab" knappen herunder og evt. skrive en besked.

Senest Aktive Medlemmer

Amino Grupper - Iværksættere Netværker her

HR JURA

Gruppen HR JURA er for alle, der har interesse eller spørgsmål inden for ansættelses- og arbejdsret. Gruppens mål er at skabe et professionelt netværk, hvor alle kan deltage i diskussioner, få plads til inspiration og nytænkning, dele viden og praktiske erfaringer af personalejuridisk karakter.

De fleste arbejdsgivere og lønmodtagere får på et eller andet tidspunkt spørgsmål relaterende til oprettelse af ansættelseskontrakter, konkurrence- og kundeklausuler, ferielov, særlige aflønningsformer, skatteforhold, opsigelser og bortvisning mm..

Gruppernes mission er derfor at skabe et netværk, hvor man til enhver tid kan få værdiskabende juridiske løsninger og professional rådgivning om alt i relation til forholdet mellem virksomheden og medarbejderne før, under og efter en ansættelse, hvilket kan spare alle for både penge, tid og ærgrelser.

Meld dig ind i grupperne på LinkedIn og vær med til flere spændende indlæg og diskussioner. Du kan ligeledes besøge gruppens hjemmeside - www.kraev.dk

Seneste Gruppe-aktivitet