på Amino

Tilmeld dig denne Gruppe

For at deltage i denne Gruppe, skal du ansøge om medlemsskab ved at klikke på knappen herunder.

Amino Grupper - Iværksættere Netværker her

Agile i Danmark

Agile eller adrætte udviklingsmetoder er ved at være noget, som alle taler om, men som ikke så mange rigtig har fået ind under huden. Mange deltager på konferencer og kurser, men mangler nogle at tale med, når de kommer hjem.

Mit firma - goAgile (www.goagile.dk) har som en del af vores mission, at bidrage til det lokale Agile netværk i Danmark. Derfor har vi været drivere på etableringen af DAUG og APLN.DK:

Der er forskellige netværk i Danmark om Agile. Danish Agile User Group (DAUG) har eksisteret længst og er for alle, som interesserer sig for Agile. Se mere her: http://daug.nordija.dk/index.php/Danish_Agile_User_Group

En anden gruppe er APLN.DK (www.apln.dk) - som er en lokal afdeling af Agile Project Leadership Network (www.apln.org). I APLN.DK mødes Agile projektledere - og diskuterer emner som teamwork, motivation, udviklingsprocesser, etc.

Spørgsmålet, som vi kan diskutere i denne Amino gruppe er, om disse netværk med fysiske møder er nok - eller om der skal et elektronisk forum til også. Både DAUG og APLN.DK har forsøgt sig med elektroniske communities, men det er aldrig blevet den store succes. Men har vi gjort det på den rigtige måde...? Måske er der noget vi har overset...?

Seneste Gruppe-aktivitet