Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Simon Hermansen

Profilbillede
Simon Hermansen
Aminomedlem siden: 06-05-2009
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 4 Har afgivet 6 stemmer på kommentarer
Simon Hermansen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Simon Hermansen

Synes også det er en lidt overdrevet overskrift, men elsker drengens vilje og opfindsomhed. Way to go!

Skrevet den 26-08-2011 06:56
2       0      
 
Profilbillede Simon Hermansen

Vil gerne understrege at jeg ikke er Simon Mørch fra GoSocial. Mit navn er Simon Christopher Mørk Hermansen og vi har ingen relation overhovedet :)

Skrevet den 18-07-2011 22:20
 
Profilbillede Simon Hermansen

Op mod 5 minutter synes jeg lyder yderst fair. Og at spare på et projekt der er blevet langt dyrere end forventet, synes jeg også er en god idé. Op mod 5 minutters ventetid er ingenting sammenlignet med f.eks. SKAT der nogle gange har flere timers ventetid (min seneste henvendelse havde 2 timers ventetid i køen) eller de forskellige teleselskaber der også har mere end 5 minutters ventetid.

Som Sune Christensen siger, er der rigtig mange supporthenvendelser der er unødvendige, da det drejer sig om ting folk selv kan løse (eller kan læse sig til i det modtagede velkomstbrev). Dog kan jeg oplyse om, at NemID support allerede har indført tastemenuen hvor en stemme forklarer hvad borgeren skal gøre, hvis de kan løse det selv og ellers sender personen direkte til en medarbejder. Selvom det er irriterende for de, der nægter at forsøge selv, så synes jeg personligt at det er en god måde at gøre det på, så der kan spares penge.

Jeg kan ydermere tilføje, at jeg personligt synes NemID er en god og sikker faktor-2 login løsning, men at den burde have været frivillig fra start. Personligt vil jeg hellere tage chancen med de gamle former for faktor-1 login løsninger end denne mere komplicerede dog sikrere løsning.

Skrevet den 08-07-2011 11:22
1       0      
 
Profilbillede Simon Hermansen

I 2010 boede jeg det første halve år på Frederiksberg som mener jeg skal betale erhvervsaffaldsgebyret. Jeg har ingen fysiske aktiver (computeren er købt privat før virksomhedsstart), men deres argument er alligevel at den computer skal smides ud en dag. Jeg flyttede så til århus og nu er jeg lige blevet fritaget uden problemer for 2011. Jeg har stadig ikke betalt for 2010 og tror heller ikke jeg gør det. Det er ikke fair at jeg skal betale gebyr i virksomheden for at smide mine private ting ud engang om mange år.....hvilket jeg i forvejen betaler for gennem skatten.

Skrevet den 12-05-2011 17:18
1       0      
 
6
Simon Mørk - E-bog ‘Affiliate Marketing på Facebook’
Så har Simon Mørk også bevæget sig ud på bog markedet, men en helt ny bog omkring affiliate marketing på Face... www.simonsiger.dk
Indsendt d. 4. juli 2011 20:51 i E-handel & E-marketing