Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Michael

Profilbillede
Michael
Aminomedlem siden: 02-09-2010
Statistik
Indsendte historier: 11 Har afgivet 30 stemmer på historier
Antal kommentarer: 24 Har afgivet 26 stemmer på kommentarer
5
AJAX loader
Danskerne tjener på gældskrisen
Såvel den danske stat, som erhvervslivet og boligejerne tjener på, at investorerne sælger kraftigt ud af de sy... borsen.dk
Indsendt d. 13. juli 2011 23:03 i Administration & Penge
 
9
AJAX loader
Danmark er i recession...
- men det er slet ikke så skidt endda. Hvis ellers du har en god økonomi er det nemlig nu du skal gå i banken ... www.business.dk
Indsendt d. 30. juni 2011 16:11 i Administration & Penge
 
6
AJAX loader
Internettet kommer på fjernsynet
For dem der er hurtige nok til at læse mine blogs kommer det ikke som en overraskelse. Men hvis du skal i gang... www.business.dk
Indsendt d. 28. juni 2011 13:59 i E-handel & E-marketing
 
3
AJAX loader
Nu man man snart købe sit hus on-line.
En ejendomsmægler præsenterer nu boligen direkte på nettet gennem en video. Det virker egentligt ret oplagt og... www.erhvervsbladet.dk
Indsendt d. 5. juni 2011 10:18 i E-handel & E-marketing
 
3
AJAX loader
Du er ikke alene
Jeg har ikke noget med portalen at gøre -det er faktisk en "blogreklame" - men nogen gange kan det være godt l... www.erhvervsbladet.dk
Indsendt d. 30. maj 2011 15:36 i E-handel & E-marketing
 
Profilbillede Michael

Det giver jo overhovedet ingen menng at sammenligne os med andre lande.

Så skulle vi jo forholde os til dagslønninger på 0 kroner hos Stammerne i Amazonjunglen, og ud fra det konkludere at arbejdderne i Danmark ikke skal have løn, - de jo bare æde nogle tissemyrer.

Man kan jo ikke bare plukke nogle ting ud, og så med ét slag feje al velfærden af bordet med argumenter af den slags.

Med lave renter og afdragsfri lån har vi fået en masse pseudo-rige mennesker i Danmark, hvis empati og forståelse for andre menneskers situation er dalet i takt med at friværdien er steget. Det er til at brække sig over.  

Jeg hører til blandt de allermest privilligerede i Danmark, men jeg kan da så glæde mig over at når nu kuglestødrere og andre udviser utaknemmelighed over de idrætsfaciliteter jeg har betalt til trods jeg aldrig selv har dyrket sport, -  så rigeligt opvejes af den taknemmelighed modtagerene af den private julehjælp jeg donerer penge til, - giver mig.

Jeg giver julehjælp igen i år, - for jeg har råd til det!

Jeg behøver ikke bortforklare min selvtilstrækkelighed med at fattige folk selv er ude om det, - at enlige mødre bare kan leverere ungerne tilbage på biblioteket og syge mennesker kan frekventere kirken og blive mirakuløst helbredte. 

Der er sjovt nok ikke nogen af de fattige mennesker jeg møder ved uddelingen af julehjælpen der ligner nogen af dem der er portrætteret her i tråden. Men de har nok bare forklædt sig, - de snedige svin af fattige mennesker. (ironi kan forekomme).

Så til Kuglestøderen: Du har fået den største julegave af alle, det allerstørste sugerør til Statskassen og jeg giver dig en kugle af det pureste guld hvis du kan lade være med at suge. Du har jo ikke brug for nogle af mine skattepenge. Du kan klare dig selv.

Tilgiv mig, - hvis jeg venter lidt med bestillingen......

 

Skrevet den 29-10-2011 09:32
 
Profilbillede Michael

Problemet med en sådan historie falder tilbage på ledelsen, og der må man jo så konstatere at der er folk i ledelsen der ikke er deres penge værd. Hvis jobbet hos Joe skal forestille at være så attraktivt, at det giver værdi på et CV som kan opgøres i kontanter - så bliver mine forventninger som den forbruger der bliver bekendt med disse historier naturligvis høje.

Hvis det så viser sig, at konceptet ikke kan leve op forventningerne, - (og det kan det ikke) så er det jo direkte dumt. Hvorfor stille mig som forbruger i udsigt at man kan levere noget man i virkeligheden ikke kan levere?

Der er tonsvis af ledelseserfaringer at høste fra, - og der er ingen undskyldninger overhovedet for ikke at have ansatte der kan blive lønsomme for virksomheden. Hvis man er så desperat at man går efter den hurtige profit der kan ligge i "gratis" arbejdskraft, - så er man er jo ikke leder, - men selv uegnet.  

i USA (hvor ellers) har man et Hot Dog universitet - og jeg mener bare, - hvor svært ville det have været at lave en fed branding på noget der så meget oppe i tiden som sundhed og ungdom - og hvor usselt er det kun at have talent til at være en fedterøv.

Simon Spies kunne få rejseguider og stewardesser til at arbejde røven ud af bukserne, for det var saftsusemene morsomt af være en del af en vinderkultur. Der er godt nok ikke meget format og vinderkultur over et par regnedrenge.       

Skrevet den 28-09-2011 18:47
2       1      
 
Profilbillede Michael

Ja, det er ret vildt!

Her er lidt med musik; http://www.youtube.com/watch?v=rFHWW8PuoDw

"Hun" er bla. brugt i Toyota reklamer, og er så populær at hun afholder koncerter!

Det er en virtuel figur som er udviklet i forbindelse med et computerprogram hvor man kan skrive sine egne sange som så "synges". Så gik det virtuelle hen og blev virkelighed, eller hvordan man nu skal sige om den slags interaktion :)

Skrevet den 20-08-2011 16:26
1       0      
 
Profilbillede Michael

Som det gamle og forstokkede menneske jeg er, - så synes jeg at forældrene burde tage knægten i nakkehårene og følge ham hen i gymnasiet.

Ordet iværksætter bliver godt nok brugt til meget, - men her bliver det misbrugt til undskyldning for helt almindelig god gammeldags dovenskab. Det er med garanti sjovere end at terpe tyske verber, - og det er hvad der ligger i den beslutning.

Jeg har selv haft teenagebørn og den gang hed det bare noget andet end "jeg vil være iværksætter" når ungerne ikke gad :)

Jeg synes det er synd for knægten at der ikke er nogle voksne omkring ham der gider at tage kampen...

Da jeg var ung, var der jobs at få hvor man kunne sætte låg på sardindåser og i Indien byggede de huse af kolorte. I dag er de store IT-virksomheder i Indien og det er robotter der sætter låg på sardindåserne.

At droppe ud af skolen er dybt åndsvagt! Og det bliver ikke bedre af at kalde det iværksætteri.

 

Skrevet den 17-08-2011 11:39
 
Profilbillede Michael

Lad os prøve for sjov skyld, at være lidt innovative. Hvad hvis nu Google+ 2.0 var på fjernsynet? At man fremfor at kapre kunder på et marked med FB, Twitter etc. opdyrkede et nyt marked.

Hvordan stiller det Google+ rent visuelt? Ville funktionerne virke med en fjernbetjening?

Her kunne man vær real-time som på Twitter med billeder som en bedre "Breaking News" og samtidig være afløseren for zapperen i tiden til Sex & The city ruller over skærmen.  Her kunne man følge med vennerne, indgå væddemål og dømme dommeren ude inden fodboldkampen begynder. Det ville jo være som at sidde i stue sammen.

Der er meget mere socialt medie over et fjernsyn, end en 5" skærm. Trods alt.

At kunne dele op, -at skærme af-  at have en offciel og privat del - 1 til fjernsynet og 1 til computeren og alligevel være forbunddet i ét hele kunne jo være noget vi ikke har set før.

Og hvorfor ikke?

Jeg tror der ligger mere og venter fra samme boldgade som Google+ nu bevæger sig ind i. Jeg tror så også tiden, med kabeltv, smartbox etc. har gødet for mulighederne at implementere noget vi har et langt bekendtskab med og som vi føler os trygge ved.

Måske ikke helt så trendy som en iPhone 6 - men alligevel. Det ligger jo lige for, - det kære fjernsyn. I ethvert hjem, på ethvert hotelværelse etc. etc. 

Skrevet den 27-07-2011 11:31
2       0      
 
10
Denne mand er ikke ægte
Der er ren science fiction i en parisisk lufthavn. Det er nemlig et hologram, der tager i mod, når du tjekker ... www.bt.dk
Indsendt d. 20. august 2011 08:21 i Innovation & Vækst
 
9
Branson: Sådan bliver du multimilliadær
Følg den faverige finansmand råd til, hvordan du bliver multimilliardær. Det er ikke hvem-som-helst, der bå... www.business.dk
Indsendt d. 16. august 2011 19:35 i Innovation & Vækst
 
11
Thorborg anmelder Google+
Skal du som iværksætter bruge tid på Google+ og hvad kan du få ud af det? Det og mere kan du høre min mening o... www.youtube.com
Indsendt d. 26. juli 2011 21:41 i E-handel & E-marketing
 
5
Gratis fragt på børnetøj - hvorfor ikke?
Jeg har skrevet et blogindlæg til vores kunder hos House of Kids, hvor jeg prøver at forklare hvorfor vi ikke ... myhouseofkids.dk
Indsendt d. 26. juli 2011 06:20 i E-handel & E-marketing
 
3
Isbilen er ulovlig
Trods det faktum at isbilen nu har kørt rundt på de danske gader og stræder de sidste 35 år, så har Trafikstyr... politiken.dk
Indsendt d. 24. juli 2011 14:07 i Diverse & Politik
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere