Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Folmand

Profilbillede
Folmand
Aminomedlem siden: 21-12-2009
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 9 Har afgivet 11 stemmer på kommentarer
Folmand har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Folmand

Så kender jeg godt nok en hel del, der risikerer at få røven på kommedie?

Hvad med betalte backlink som kildehenvisninger? Det er jo også reklame.

Og selvfølgelig ikke mindst produktanmeldelser.

 

Skrevet den 26-05-2014 12:25
 
Profilbillede Folmand

Hvis "skat og moms" er den største udfordring ved at starte egen virksomhed, så har man godt nok noget af et guldkoncept. Selvfølgelig er der en række spørgsmål, men alle almindeligt begavede mennesker bør og skal kunne forstå de basale skatteregler. Resten skal man selvfølgelig overlade til en kompetent revisor.

Skrevet den 11-09-2012 19:54
1       1      
 
Profilbillede Folmand

Har læst, at det muligvis snart bliver muligt, at betale sig til at få sine statusopdateringer vist øverst i folks feeds. Det kunne Fx være en fordel for min side www.nemhelse.dk . Det kan jo i sig selv muligvis blive en ganske indbringende forretning. Endvidere så kender jeg flere der har haft ganske god succes med at målrette kampagner mod bestemte grupper/sider på facebook. Personligt har jeg ikke haft succes med det - CPA var alt alt for høj. 

På den negative side af vægtskålen ligger, at der netop er nogen i EU, der har fået ondt i numsen, over at folk ikke giver samtykke til at få reklame - måske der nu kan komme en ny og træls paragraf på det grundlag.  

Skrevet den 28-05-2012 21:10
2       0      
 
Profilbillede Folmand

Jeg sidder og lader mig inspirere til et nyt koncept. Tror at jeg vil hænge et opslag op på byens 2 lokale gymnasier, hvor jeg søger "tekstforfattere" til SEO. Inden de kan komme i betragtning til ansættelse, skal lige lige sende mig en mail med 3-4 essays om "koffeinpiller" af 400 ords længde ;-) 

Skrevet den 11-10-2011 11:59
2       0      
 
Profilbillede Folmand

En eller anden kendt dansk pædagogisk teoretiker berettede om sin første dag i folkeskolen noget i stil med:

"vi skulle alle stå op i klassen, og da vores nye lærer bad os sætte os, farede vi rundt for at finde en stol. Det viste sig at der var en stol til alle på nær en. Den stakkels elev blev kaldt op til tavlen og læreren gav ham en syngende lussing! - det var nok den bedste lektion vi nogensinde fik om LIVET"

Skrevet den 11-10-2011 11:49
1       0