Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Anders Andersen

Profilbillede
Anders Andersen
Aminomedlem siden: 08-05-2007
Statistik
Indsendte historier: 3 Har afgivet 13 stemmer på historier
Antal kommentarer: 9 Har afgivet 32 stemmer på kommentarer
5
AJAX loader
Mekanikeren mod IT-drengen
Et ufrivilligt komisk indlæg hvor "De fri autoværksteder" kæmper en kamp mod Autobutler. Plottet går på at Aut... www.cad.dk
Indsendt d. 23. november 2012 22:42 i Innovation & Vækst
 
2
AJAX loader
Verdane investerer 24 millioner SEK i webshoppen Outnorth
Der er stadig muligheder for at skaffe store investeringer til E-handel, men det kræver at man har lidt volume... www.presswire.dk
Indsendt d. 23. maj 2012 13:03 i E-handel & E-marketing
 
0
AJAX loader
Branding af webbutikker
Et blog indlæg om branding af E-handels virksomheder. Konklusionen er branding er en undervurderet faktor ved ... www.ehandel.se
Indsendt d. 6. oktober 2011 13:16 i E-handel & E-marketing
 
Profilbillede Anders Andersen

Hej Kristoffer, Hvem er det du anvender i Flensburg?

Skrevet den 19-11-2011 14:20
 
Profilbillede Anders Andersen

Er der nogle af jer som har navnen på nogle af de her lagerhoteller på den anden side af grænsen?

 

Selv kan jeg nævn to i skåne området, http://www.ecompartner.net/ (meget proff) og http://krlogistik.dk (Dansk/Svensk), men jeg kunnen være interesseret i et par tilbud fra et lagerhotel i Flensborg eller omegn. 

 

Fordelen med de svenske er at de kan sende med Post Danmark, men GLS er også ret skarpe på priser fra Tyskland og kan godt li deres pakkeshop løsning.

 

Mvh Anders

Skrevet den 19-11-2011 14:19
 
Profilbillede Anders Andersen

@folmand - er egentlig ikke uenig med dig og personligt tænker jeg meget som dig. Men jeg mener at vi ikke kan tage specile hensyn fordi det er en iværksætter, istedet for Mærsk eller Vestas. De store virksomheder har samme problemer. Det er spilets regler som erhversdrivende.

Min kæreste var til et job intervieuw for 3 år siden hvor hun fik at vide at hun jo nok skulle have børn nu, og man derfor ikke kunne ansætte en sådan kvinde. Det gjorde mig så bitter, og vi har stadig ingen børn. 

Problem stillingen her er at vi giver kvinder i den fødedygtige alder skylden for de iværksætter som ikke lykkes - og det er forkert. Som iværksætter burde man istedet kigger på sig selv og lad værd med at ansætte folk hvis man ikke har råd til at betale barsel (eller bruge freelancer fra Amino).

Her er et (iværksætter) citat fra Paul Arden som jeg tror meget på:

"If you are involved in something that goes wrong, never blame others. Blame no one but yourself. If you have touched something, accept total responsibility for that that piece of work. If you accept responsibility, you are in a position to do something about it.

Here are a few common excuses for failure:
1. It was a terrible brief
2. I need a better partner
3. There wasn't enough money to do it properly
4. The director didn't listen to me
5. I was too busy on other projects
6. I wasn't given enough time
7. The client took out the best ideas

Most of these grievances are every day on every job. That won't change.
The point is that, whatever other people's failings might be, you are the one to shoulder the responsibility. There are no excuses."

Jeg kan såtilføje nummer 8. "Min kunde gjorde min ansatte gravid"

Jeg synes bare at amino iværksætter burde fokuser mere på at komme frem af, end at skyde skylden for deres mislykkede forretning på staten, Skat, invandre, EU eller gravide mødere! Løft jer et niveau, og klø på. Det er den eneste måde man får succes på! Hvis i klynker så må i også kunne klare at få svar på tiltale! OG hvis der endelige er nogle som burde klynke, så er det vel kvindelige iværksætter der skal på barsel - Men sjovt nok har jeg ikke hørt dem brokke sig!

Ps: Det der egentlig fik mig tændt var at jeg blev kaldt skændsels ordet "Lønmodtager" :-)

Skrevet den 17-07-2011 11:00
 
Profilbillede Anders Andersen

@Martin Thorborg - Og jeg troede du var liberalist, og gik ind for fri konkurrence, hvor store som små virksomheder konkurrer på samme vilkår. Barsel og sygdom for kvinder og mænd er en del af spillet, og hvis ikke der er plads til det i sin iværksætter virksomhed, så må man vente med at ansætte folk. Jeg kan godt have ondt af Michael Fray, men den her tude koncert på amino, hvor kvinder mellem 15-45 stigmatiseres som dårligere ansatte er ikke fair og ikke inspirerende. Det er jo samme historie hvis man fyrre en som har fået kraft eller liggende. Det er fint at historien kom frem, fordi det advarer iværksætter om at tage for store risiko med at ansætte folk inden deres virksomhed kan klare det.

Debat niveauet er lidt lavt, når Thorborg og Jesper's bedst argument for at det er ok at fyre gravide er at "du er ikke iværksætter". I kunne klikke på min profil, og se at jeg har været aktiv på amino siden 2007, jeg har haft virksomhed siden 2007, og jeg arbejder i dag fuldtid på mine to iværksætter projekter, hvoraf det ene er sammen med to andre aminoer.  

Synes Louise har et skarpt argument der er værd at gentage: "Tja - nu kan mænd altså også finde på at gå på barsel. Heldigvis."

Skrevet den 17-07-2011 09:04
 
Profilbillede Anders Andersen

Hvis man er iværksætter, så må man også kunne konkurrer på lige fod med alle andre virksomheder. Derfor er der ingen grund til at vi skal tage specielt hensyn til iværksætter virksomheder. Egentlig har jeg det fint med at mødre kan gå på barsel og den fødedygtige alder er vel 15-45 år. Jeg mener at man som iværksætter skal have plads til at medarbejder blive syge, gravide eller på anden måde kommer uden for arbejdsmarkedet i en periode. Hvis man ikke har plads til det, så vent med at ansætte folk, til man har råd. Har man ikke er det fint man går konkurs.

Skrevet den 15-07-2011 21:49
 
5
Mekanikeren mod IT-drengen
Et ufrivilligt komisk indlæg hvor "De fri autoværksteder" kæmper en kamp mod Autobutler. Plottet går på at Aut... www.cad.dk
Indsendt d. 23. november 2012 22:42 i Innovation & Vækst
 
3
Beskyt privatlivets fred med din underskrift.
Thor Möger og regeringen behandler for tiden lovforslag L170B der giver SKATs medarbejdere ret til at trænge i... www.skrivunder.net
Indsendt d. 14. juni 2012 13:46 i Diverse & Politik
 
2
Verdane investerer 24 millioner SEK i webshoppen Outnorth
Der er stadig muligheder for at skaffe store investeringer til E-handel, men det kræver at man har lidt volume... www.presswire.dk
Indsendt d. 23. maj 2012 13:03 i E-handel & E-marketing
 
6
Google vil straffe over-optimering
Google vil lægge vægt på sites der har meget kvalitetsindhold og knap så meget kompliceret SEO fikumdik. Overo... www.macworld.com
Indsendt d. 25. april 2012 16:05 i E-handel & E-marketing
 
13
Gratis (Og snedigt) SEO tip!
Jeg har skrevet en lille step-by-step guide til hvordan du kan skaffe en masse links via gamle profiler på div... plus.google.com
Indsendt d. 21. april 2012 20:12 i E-handel & E-marketing