Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Mekanikeren mod IT-drengen

Et ufrivilligt komisk indlæg hvor "De fri autoværksteder" kæmper en kamp mod Autobutler. Plottet går på at Autoværkstederne ikke rigtig kan li det der Internet. Men det er også en god læring til alle os andre Internet iværksætter om at det ikke altid er så indlysende nemt at sælger gode web løsninger, da det ikke er alle som ønsker forandring.
Læs hele historien på www.cad.dk
Profilbillede
Lundsby

Stort tillykke til Autobutler, hvis CAD havde været visionærer og progressive, så kunne findværksted.dk blive en alvor konkurrent. Men heldigvis har de så travlt med at komme op på hesten, og bekæmpe vindmøllen, så de er næppe er en trussel.
Fantatisk at en forening, der repræsenterer servicebranchen, slet ikke forstår at rette ind efter hvad kunderne gerne ville havde.

Skrevet den 24-11-2012 15:06
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Christian Jessen

Dette indlæg er jo intet mindre end fantastisk. Forstået på den måde, at det giver en indsigt i en slags foreninger som ikke kan lide forandringer, og er bange for det nye som kan ændre deres eksistens-grundlag. Lignende ting synes jeg jo man både har hørt for musik-industrien og medierne. "Det der internet-noget kan ihvertfald ikke bruges til noget!" - "Folk vil jo kun downloade gratis musik!"

Men hvad er der lige sket med musik-branchen de seneste 5 års tid? Nye løsninger gør det muligt nemt at betale for musikken - kom ikke og sig at iTunes, Spotify, mm. ikke skaffer en masse ekstra omsætning til branchen. Det samme begynder vi at se inden for TV og underholdning med Netflix osv.

Jeg tror mange gamle erhverv, som foreksempel håndværkere og autoværksteder, kommer til at blive "revolutioneret" over de næste årtier. Men det er klart at de "gamle" i branchen altid vil forsøge at kæmpe imod. Det gjorde musik-industrien også i mange år. Men man kan jo spørge sig selv; hvor ofte har man lige købt en CD over de sidste par år? I stedet for bare lige at hoppe ind på iTunes, trykke "køb" og hente musikken med det samme?

 

Anyway, super fedt indlæg fordi det giver nogle perspektiver. Håber Autobutler ser igennem fingre med denne typiske kritik, og lader de gamle dø i fred. ;-)

Skrevet den 24-11-2012 15:06
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Martin Thorborg

Ha ha ha, hvor fremstår han dog totalt oldnordisk.
Må man anbefale en tidlig pension til manden, han er da stået helt af ;-) 

Skrevet den 27-11-2012 08:59
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Morten Falk Nielsen

Hold da op hvor minder autobranchen meget om "toppen" i cykelbranchen.. "Det der internet" har jo ingenting med biler/cykler at gøre ;)

Skrevet den 27-11-2012 09:07
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lundsby

Så lige at AutoBulter's forside de har 711 værksteder tilknyttet, så nogen lukker da døren op!

Derudover havde de iflg. deres top 5 lavet over 10.000 service eftersyn, det er sørme en meget pæn omsætning, de har fået kanaliseret videre.

Skrevet den 27-11-2012 09:13
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Autobutler.dk
Ja, det er lidt af en kamp vi har kastet os ud i med at føre autobranchens foreninger med ind i det 21 århundrede, men mon ikke de kommer med i 2013. Vi søger lige nu 2 dygtige telefonsælgere, som er klar til at tage kampen op. Vores bedste sælger laver imellem 40.000 og 50.000 i løn hver måned, så er der nogle dygtige sælgere som vil være en del af vores team, så skriv endelig til os på info@autobutler.dk eller ring 77343221. God aften til alle.
Skrevet den 08-12-2012 17:30
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Autobutler.dk
I kan se mere på dette link: http://min.autobutler.dk/ledige-stillinger
Skrevet den 08-12-2012 17:32
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere