Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Troels

Profilbillede
Troels
Aminomedlem siden: 22-11-2010
Statistik
Indsendte historier: 1 Har afgivet 4 stemmer på historier
Antal kommentarer: 10 Har afgivet 12 stemmer på kommentarer
4
AJAX loader
Alibaba solgte for $3,1 milliarder - på 24 timer
Kinas Alibaba gruppe solgte for over 3 milliarder amerikanske dollars på bare 24 timer. B2C siten Tmall.com st... thenextweb.com
Indsendt d. 14. november 2012 14:21 i E-handel & E-marketing
 
Profilbillede Troels

Er enig med AnyFellow - Så længe 9 ud af 10 historier er nyhedsbureau "gylp", så får man svært ved at gøre en betalingsmodel lukrativ tror jeg.

De gange jeg er blevet blokket på business.dk, er jeg smuttet over på epn.dk. Langt de fleste historier går igen på begge sites. Så reelt er business.dk igang med at vænne mig til at bruge epn.dk.

Skrevet den 05-09-2013 14:45
 
Profilbillede Troels

Jamen folk skal være velkommen til at håbe på at Danmark kommer til at leve i en osteklokke, og at vi kan opretholde høje lønninger for lille arbejdsindsats. Jeg forbereder mine børn på noget andet.

Skrevet den 12-04-2013 15:07
2       0      
 
Profilbillede Troels

"samtidig med vi/I febrilsk prøver at bevare en ekstrem købekraft, i forhold til så mange andre steder i verden."

Det er bare ikke muligt. Det er konskvensen af den globaliserede verden i lever i. Velstand vil udligne sig, og det betyder for DK's vedkommende, at vi vil afgive velstand over tid.

De ufaglærte rammes først, men efterfølgende vil andre også blive ramt (vi ser det med håndværkere osv), hvor arbejdets natur gør det nemt at bruge billigere importeret arbejdskraft lokalt eller digitalt outsourcet (webdesign fx).

Det er utopi at tro, at vi kan bibeholde høj løn for - internationalt set - lille arbejdsindsats. Især for ufaglært arbejde. Og det er uanset hvor meget Johanne Schmidt-Nielsen & co. hopper og danser på sidelinjen.

Skrevet den 12-04-2013 14:26
1       0      
 
Profilbillede Troels Det værste er, at størstedelen af de fyrede medarbejdere vil sandsynligvis stemme på et venstreorienteret parti, der faktisk vil gøre deres ansættelsesmuligheder endnu vanskeligere fremover. Og skattenniveauet vil nok aldrig blive sænket markant herhjemme. Der er for mange stemmeberettigede der lever af skatteindtægter i Danmark.
Skrevet den 12-04-2013 08:15
2       1      
 
Profilbillede Troels Har sagt det før, og siger det igen. Der bør indføres lavere beskatning af selvstændiges overskud de første X år, eller ift overskuddet. Dermed kan den selvstændig brødføde sig selv og sin evt familie på et mindre overskud. Det er ufatteligt at man smider millioner efter langtidlediges videreuddannelse, men ikke interesserer sig for at pleje spirende virksomheder. Gad vide om der er flere stemmer i de langtidledige.. Som jeg husker det, blev små virksomhedsejere i Spanien beskattet med 12% af deres løn/overskud mens de var små. Det ville betyde at langt flere iværksættere kom igennem de svære første år.
Skrevet den 22-12-2012 10:36
 
4
Alibaba solgte for $3,1 milliarder - på 24 timer
Kinas Alibaba gruppe solgte for over 3 milliarder amerikanske dollars på bare 24 timer. B2C siten Tmall.com st... thenextweb.com
Indsendt d. 14. november 2012 14:21 i E-handel & E-marketing
 
22
Iværksætter fyrede gravid kvinde og gik konkurs pga. erstatning
Iværksætteren Michael Fray fyrede en gravid kvinde, fordi hans virksomhed ikke kunne overleve uden arbejdskraf... www.erhvervsbladet.dk
Indsendt d. 24. juni 2011 21:37 i Innovation & Vækst
 
6
Selvstændig tvunget af kommunen til at lukke sin virksomhed...
Interessant hvordan det offentlige kan bruge tid på at lukke virksomheder, når det vi har brug for er det mods... www.erhvervsbladet.dk
Indsendt d. 30. april 2011 23:24 i Administration & Penge
 
4
Lang næse til domænesagsøger
En lille lærerig historie om hvad der kan ske, hvis du ikke sikrer dig de oplagte varianter af dit domænenavn.... www.comon.dk
Indsendt d. 30. april 2011 10:11 i E-handel & E-marketing