Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Bjarne Ravn

Profilbillede
Bjarne Ravn
Aminomedlem siden: 01-11-2007
Statistik
Indsendte historier: 2 Har afgivet 4 stemmer på historier
Antal kommentarer: 20 Har afgivet 26 stemmer på kommentarer
6
AJAX loader
40 måder at spilde sine penge på
Jeg synes du skal læse denne engelske artikel om, hvordan mindre virksomhedsejere spilder deres på penge på 40... zite.to
Indsendt d. 16. november 2011 08:03 i Administration & Penge
 
3
AJAX loader
12 minutter MINDRE øger produktiviteten
Arbejd 12 minutter mindre ... skriver Helle Rosdahl Lund fra Center for balance mellem arbejdsliv og famili... www.presswire.dk
Indsendt d. 20. juni 2011 14:13 i Innovation & Vækst
 
Profilbillede Bjarne Ravn McDonalds bliver efter sit nuværende koncept aldrig til velsmagende kvalitetsmad. Det er og bliver junk food. Og det har et stort publikum. Ændres konceptet er kunderne væk. Tænk på alle de elendige færdigretter, der også sælges. Det meste kan man lave selv af rigtige råvarer på et kvarter. Ser frem til færre af den type spisesteder.
Skrevet den 02-06-2012 15:39
 
Profilbillede Bjarne Ravn Det var nu mest fordi mange ofte nævner noget om, hvordan nettet var for så mange år siden, at det ikke eksisterede i almindelig forstand. Dit indlæg er ganske velskrevet, selv om det er noget langt ;) Pointen er jeg helt enig i!
Skrevet den 02-06-2012 15:31
2       0      
 
Profilbillede Bjarne Ravn Så vidt jeg husker, var der ikke meget søgemaskine 20 år før Google.
Skrevet den 02-06-2012 12:21
1       0      
 
Profilbillede Bjarne Ravn

Fjern erhvervsstøtteordningerne. Brug de 20 mia. kr. til at sænke virksopmhedsskatten til 20% og til 0% de første 3 år for nystartede virksomheder.

Gør det sjovt at være offentlig ansat. Giv dem ansvar og lær dem, at hjælpe erhvervslivet. Så kan vi alle få mere i løn og mere velfærd.

Hvis staten kunne etablere andet end offentlige arbejdspladser, hvad nøler den så efter? Statens intentioner om udbygningen er arbejdspladser afhænger af mere eller mindre uddannede akademikere, skolelærere, pædagoger og andre, der aldrig tjent en krone selv. Hvordan skulle de kunne få bare en god ide om at skabe private arbejdspladser?

Spar de offentlige konsulenter og "eksperter", som oftest alligevel ikke har prøvet at skabe en virksomhed selv. Udbyg mentorordningen, der skal være med hovedvægt på erhvervsfolk med resultater og nogle få timers rådgivning fra advokat, revisor og pengeinstitut til at komme i gang.

Besæt de danske ambassader med erfarne eksportfolk, der selv har arbejdet med eksport.

Lær mindre virksomheder at eksportere. Når hjemmemarkedet ikke er købedygtigt, er der oceaner af muligheder i udlandet. Vi skal bare i gang i stedet for at bruge ordet finanskrise i hveranden sætning.

Gør det pligtigt på alle uddannelser at prøve at etablere egen virksomhed. I dag er det ganske få procent af de uddannelsessøgende, der har fået undervisning i iværksætteri. Men hvem skulle også lære dem det? Underviserne magter det ikke. Alle skal lære om iværksætteri lige fra folkeskolen til universiteterne.

Det er såmænd ikke så forkromede løsninger, der skal til for at etablere nye, private arbejdspladser. At et mikroskopisk land som Danmark skulle få økonomiske problemer, skyldes at vi alle er sovset ind velfærd og lukker øjnene, så snart det bliver blæsevejr. Vi er veluddannede, rimelige til sprog og IT og er derfor parate til eksport. Skal vi komme i gang.

Skrevet den 08-04-2012 23:29
1       0      
 
Profilbillede Bjarne Ravn Det bliver ikke perfekt og anvendeligt før vi alle kan bruge vores smartpjones over alt med sit kendte abonnement. I dag bruger jeg taletidskort med data fra de nationale teleselskaber, hvor jeg rejser. Temmelig besværligt, men trods alt billigere. Bruger en 3G router til mobilnetværket. Så er åde min Iphone, Ipad og Mac kørende. - hvis ellers der er netforbindelse. Glæder mig til de nye tider.
Skrevet den 31-03-2012 22:58
1       0      
 
6
40 måder at spilde sine penge på
Jeg synes du skal læse denne engelske artikel om, hvordan mindre virksomhedsejere spilder deres på penge på 40... zite.to
Indsendt d. 16. november 2011 08:03 i Administration & Penge
 
8
Amazon vil ikke engang kunne producere Kindle i USA selv hvis de ville
Super interessant artikel om hvordan hele industrier er "tabt" i USA, og at Amazon ikke engang vil kunne produ... www.forbes.com
Indsendt d. 23. august 2011 11:07 i Innovation & Vækst
 
11
Få webstedslinks fra din Google Plus profil til dine hjemmesider
Jeg har lavet en lille guide til, hvordan du får vist din hjemmesider som webstedslinks fra din Google Plus pr... www.seotext.dk
Indsendt d. 12. juli 2011 08:21 i E-handel & E-marketing
 
3
12 minutter MINDRE øger produktiviteten
Arbejd 12 minutter mindre ... skriver Helle Rosdahl Lund fra Center for balance mellem arbejdsliv og famili... www.presswire.dk
Indsendt d. 20. juni 2011 14:13 i Innovation & Vækst
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere