Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
6
Boblerikon

40 måder at spilde sine penge på

Jeg synes du skal læse denne engelske artikel om, hvordan mindre virksomhedsejere spilder deres på penge på 40 forskellige måder. Måske har du allerede gjort det - måske kan du endn nå at ndgå det.
Læs hele historien på zite.to
Profilbillede
Nicolai Frisch

Kan godt lide det her råd. Et af flere råd som vi på Amino prøver at efterleve i dagligdagen. Ved at have et bredt netværk af freelancere og kombinere det med en kerne af medarbejdere, der sikre fundamentet så er man nået langt: In many cases I think overstaffing is an area where small businesses or early stage entrepreneurs waste money. Without compromising quality, the owner of a brand new business should try to do as many things on their own as possible and use temporary help or freelancers. Jacqueline Trotta of MuseumWayPearls.com

Skrevet den 16-11-2011 14:00
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Bjarne Ravn

Hej Nicolai

Du sætter faktisk fingeren på et af de punkter, som jeg måske ikke er helt enig i. Som udgangspunkt skal du lave alting selv, men ret hurtigt finder du ud af, at det kan være en bremse for dit salg eller dine produktudvikling, hvad du nu end er afhængig af. Derfor er det vigtigt, at man outsourcer eller ansætter folk, så man selv kan gøre det, man er bedst til.

Skrevet den 16-11-2011 15:55
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolai Frisch

Det virker fint for os. På Amino er vi 6 medarbejdere på kontor + Thorborg i US. Men vi har adgang til kompetencer svarende til Novo Nordisk fordi vi kan trække på hele vores netværk når vi har brug for at få løst en konkret problemstilling. Og der står jo netop i rådet at du skal hente ekstern hjælp hvor du ikke selv er stærk. Fx trækker vi på timebasis på en advokat frem for at ansætte en jurist, en ekstern bogholder, SEO-eksperter, usability-eksperter samt programmører. Skulle vi dække alle de kompetencer selv skulle vi vel have 20-25 mand siddende fast.

Skrevet den 16-11-2011 18:28
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere