Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for perhlom

Profilbillede
perhlom
Aminomedlem siden: 05-05-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 18 Har afgivet 18 stemmer på kommentarer
perhlom har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede perhlom

http://www.irs.gov/businesses/small/international/article/0,,id=96477,00.html

og

http://www.irs.gov/publications/p54/ch02.html#en_US_2010_publink100047378

Men det er nu meget simpelt og almindeligt, Den hovedsagelige forskel er at du ikke selv laver 1040ES Estimated Tax betalinger, men at kilden selv skal withhold 30% at source, ligesom en employer tilbageholder employment taxes og sender dem direkte til IRS, ligesom jeg gaar ud fra at en arbejdesgiver i Danmark goer.

Per

Skrevet den 19-05-2011 15:00
1       0      
 
Profilbillede perhlom

Hej,

Selvfoelgelig har jeg et SSN, jeg har boet det meste af mit voksenliv i CA og WA. Men du holder meget hurtigt op med at vaere resident alien naar du rejser vaek, saa bliver du non-resident og filer en 1040 NR. Der betaler du en flat-rate paa 30% i stedet for de almindelig federal tax-brackets, og de betaler ikke social security og medicare (eller self-employment) og state tax.

Per

 

Skrevet den 19-05-2011 14:55
1       0      
 
Profilbillede perhlom

Hej,

Jeg ved ikke om det interesserer nogen, men det er ikke korrekt at USA beskatter totalt paa worldwide income. Du har en exclusion paa $91,500 some citizen eller resident alien, hvis du er vaek 330 dage om aaret, hvilket giver dig tid nok til at komme hjem til USA paa ferie. Jeg gaar ud fra ad denne exclusion er$183,000 hvis du er Married Filing Jointly . Jeg er nu non-resident alient, og betaler derfor istedet "kun" en flat-rate 30% (25% i virkeligheden) paa US sourced intaegt. FYI.

A principiele grunde ville jeg hellerer betale hele min skat i Italien, fordi det er der jeg bor og bruger infrastrukturen.

VH,

Per

Skrevet den 19-05-2011 14:39
1       0      
 
Profilbillede perhlom

Hej,

Jeg kan igen ikke vurdere om den kommentar var til mig, men journalisten gjorde hvad han gunne for at begrave den lille detalje der ville water down hans historie. Jeg laeste alle kommentarer paa alle forumer, og konkluderede at det her var et problem. Jeg har ikke startet registrering af danske seminarer igen, foer jeg hoerer fra BDO. Jeg foeler mig ikke helt sikker paa at reglerne er som de var, og at dette er en unik situation.

VH,

Per

Skrevet den 19-05-2011 14:00
1       0      
 
Profilbillede perhlom

Hej,

Jeg begynder ogsaa at tro at det er rigtigt, at journalisten har misforstaaet den vigtige "detalje", er vedkommende har hus, kone og boern. Det virker helt tydeligt, at han i forvejen er et stenkast fra at vaere tax-resident i Danmark (hvordan han undgaar det forstaar jeg i forvejen ikke), og saa er mobil-telefonen stenkastet. Jeg synes i forvejen ikke han klarer "the smell test", han bor altsaa i Danmark hvis kone, boern og hus er der!

Jeg har ikke hoert fra BDO endnu, men min engelske revisor siger at det kan virkelig ikke kan lade sig goere under skatte-traktaten mellem Danmark og Italian (og andre lande), fordi den definerer rimeligt klart hvor man bor, og der er ingen tvivl om at vi bor i Italien, og har intet fodaftyk i Danmark. Det vaerste der kan ske er dansk beskatning af aktiviteter foretaget i DK, hvilket maaske ogsaa er mere humant, selvom at EU regler skulle lade det engelske firma rykke ind i Danmark og lave aktiviteten, hvilket er saadan vi helst vi have det. Men det er en anden historie.

VH,

Per

Skrevet den 19-05-2011 13:51
1       0      
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere