Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Karsten Madsen

Profilbillede
Karsten Madsen
Aminomedlem siden: 08-02-2010
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 7 Har afgivet 8 stemmer på kommentarer
Karsten Madsen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Karsten Madsen

Noget siger mig de har sørget for at prisen løb i så stor en størrelse fordi de ved der følger gratis omtale med ;) Så kan det hurtigt blive 100 millioner værd...

Skrevet den 18-01-2012 07:47
 
Profilbillede Karsten Madsen

Spændende indlæg. Og jeg synes faktisk den "elitære" amerikanske model virker mere varm og social end den typisk danske. Her går man virkelig op i skolegang og roser de dygtige elever, så der skabes motivation og entusiasme. Selvfølgelig er dygtige danske elever også påskønnet af lærere, men skolekulturen handler ikke om dem. Der mangler generelt entusiasme i danske folkeskoler. Og jeg kunne forestille mig at mobning er mindre slemt på en skole hvor børnenes aktivt bliver en del af skolens kultur.

Skrevet den 05-10-2011 13:01
 
Profilbillede Karsten Madsen

Jeg sidder med en dårlig smag i munden. Det er ikke altid rart at kalde sig dansker... Jeg forstår virkelig ikke hvorfor vi ikke bare har en lovgivning der sikrer at alle kan få lov at komme hertil, blot de kan klare sig selv. Hvis DK ikke snart vågner op på flere områder, ser fremtidshorisonterne ikke gode ud.

Skrevet den 01-10-2011 22:10
 
Profilbillede Karsten Madsen

Hvis man har den rette ide og vigtigst lysten til at udføre den, tror jeg man kan starte i selv meget værre tider. Der skabes også huller i tider som disse, som iværksættere kan udnytte. Starter man i et traditionelt erhverv er det selvfølgelig lidt hårdere, men vi burde også have flere iværksættere der tør noget nyt (skal passe på jeg ikke får dårlig samvittighed ;P)

Skrevet den 12-09-2011 22:10
1       0      
 
Profilbillede Karsten Madsen

Det ser vildt ud, må man sige. Ja det er virkelig et problem at vi har fjernet os fra guldstandarden, og kører en "fiktiv" verdensøkonomi. Kineserne devaluerer deres valuta, så de opnår en konkurrencedygtighed vi andre ikke kan matche. Det holder lønningerne nede og priserne lave. Ret smart og selvfølgelig svineri.

Skrevet den 22-07-2011 15:05
1       0      
 
5
Jens Heimburger indtager Kina
Jens Heimburger, er tæt på et kinesisk gennembrud med ravsmykke-firmaet House of Amber, der allerede har skabt... www.erhvervsbladet.dk
Indsendt d. 23. juni 2011 12:42 i Marketing og Salg
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere