Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Kenneth Jensen

Profilbillede
Kenneth Jensen
Aminomedlem siden: 21-11-2009
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 3 Har afgivet 5 stemmer på kommentarer
Kenneth Jensen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Kenneth Jensen

For at relatere til Lundsby omkring hvad forretningen i Silicon Valley er, så mener jeg det er negativ ROI. Kan ikke huske den eksakte kilde, men den kan sikkert findes her: http://venturecompany.com/ af George Van Hoegarden som er en erfaren venture Kapitalist der rådgiver investorer omkring investeringer, da han pt. mener at investerings miljøet i USA er helt fra den. her tænkes ikke pengemængde, men måden det gøres på samt evnen til forrening af indskudt kapital. En rigtig spændende blog omkring VC i USA og specielt Silicon Valley.

Jeg er overrasket over at folk ikke kan finde penge i Danmark. Vi har nu været inviteret til flere møder hvor investorer pitcher til os om hvorfor vi skal vælge dem. Om man så kan blive enige omkring forhold og om de er de rigtige at lade investere, det er en anden ting - men har nu hørt fra en del (primært BA) at de har penge de faktisk ikke kan komme af med!? Her er iværksætterskatten også en problematik, hvilket vi også hører en del omkring. Men jeg er DYBT forundret over at i kan have 1500 kunder på 6 måneder men ikke kan finde finansiering, når der er flere interesserede i os der udvikler IT virksomheder - hvor det alt andet lige lyder til at i accellerere markant mere end vi gør pt.

Men held og lykke i Silicon Valley! Jeg glæder mig til at følge jer vokse internationalt. Håber du holder os opdateret herinde :)

God Weekend!

Skrevet den 27-01-2012 15:09
1       0      
 
Profilbillede Kenneth Jensen

Det afhænger selvfølgelig af den spread der bruges på beregningen. Adskillige dækker dog ikke over "flere", men nok nærmere 2-3 stykker. Den ene (ham med 169) var ramt af en depression hvilket også har spillet ind. Men han har sagt at han gerne afgav 20-30 IQ point mod ikke at være så doven som han nu engang var - Hvilket jeg syntes er lidt interessant. Flere i min omgangskreds er i det område, men IQ niveauet er jo generelt højere omkring Kandidat/Ph.D niveau end i den brede befolkning. Eks. Michael der er partner i RunIT er igang med en Ph.D ved siden af har fået sin målt til 138. Jeg har også selv fået målt min, men desværre ikke af en officiel valid kilde - men en uofficiel Stanford Binet test. 

Men igen, alle kan få en høj IQ hvis spreadet bare er stort nok ;) Ved du hvilket spred der bruges nu på de "officielle" målinger?

Omkring måling, så kender jeg en Nokia Udvikler der tog en onlinetest for sjov - den svarede: Result: IQ above 165. Den kunne ikke akkurat måle, lidt som det du nævnte. Blot en lille sjov histore..

Men IQ er jo et dejligt abstrakt begreb som jeg ikke altid ved hvordan jeg skal bruge. Jeg plejer at kalde det hvor lærenem man er. Hvordan tolker du/i det?

 

 

Skrevet den 02-11-2011 13:44
1       0      
 
Profilbillede Kenneth Jensen

Motivation er en af de største faktorer. 

Jeg kender adskillige gennem mit eget studie på ASB der med målte IQ'er fra 140-168 fik lavere karakterer. De var simpelthen ikke udfordret og lavede kun lige det der skulle til.

Så det kræver motivation og vilje. Potentiale er en ting (her ment IQ), men udnyttelsen af det er en helt anden ting.

Skrevet den 02-11-2011 13:17
1       0      
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere