Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Sillas Sixten

Profilbillede
Sillas Sixten
Aminomedlem siden: 01-09-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 2 stemmer på historier
Antal kommentarer: 2 Har afgivet 5 stemmer på kommentarer
Sillas Sixten har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Sillas Sixten

Hvad der er god nyhedsværdi er en smagsag. Men hvad der ikke er en smagssag, er værdien i den PR her, som de unge gutter og deres virksomheder har fået, af en artikel som denne. Det er sgu da forretning der vil noget! Det er værd at beundre, til jer som ikke er i stand til det, kan jeg mistænke for en smule lavt selvværd. Jeg foreslå alle at blive inspireret fremfor at blive irriteret. Spar jeres energi til en historie, som der er værd at kritisere.

Skrevet den 15-11-2011 10:00
5       3      
 
Profilbillede Sillas Sixten

Jeg så lige klippet, på vej på arbejde her til morgen. Det gav mig lige lidt tanker at stå op til:

Fra vi er født til vi dør, bliver vi mere eller mindre fortalt hvordan vi skal leve vores liv. Det får vi bl.a. fortalt igennem politikere, medierne og især uddannelsessystemt. 

Vi lever i et velfærdssamfund, hvor janteloven bærer sine præg. Understøttet af mennesker som helst vil have fortalt hvad de skal gøre hvornår, hvor meget og hvor tit. Frygten for at bevæge sig ud for vores trygge lille samfund, med alle vores "dejlige" rammer, er enormt stor.

For at vores velfærds samfund kan fungere som det hidtil har gjort, er vi nød til at have folk til at arbejde i alle fagområder. Også i dem ingen gider at tage.

Hvis nu vi vendte skuden fra start, og gav alle mennesker den backup, inspiration og ikke mindst de muligheder der skal til for at være selvstændig, tænke selvstændigt og have et åbent sind for hvilke muligheder livet egentligt i bund og grund giver en, ville vores velfærdsamfund ganske enkelt få nogle udfordringer.

Færre ville uddanne sig, og det betyder færre arbejde til det offentlige. Flere ville se mulighederne i udlandet, og det vil betyde at Danmark ville miste arbejdskraft og penge i skattekassen.

- Fortsat god dag derude!

Vh. Sillas Sixten

 

 

Skrevet den 14-09-2011 09:10
 
46
Sådan blev 18-årige Rasmus Borup Nielsen millionær
En af vores egne fra Amino har her til morgen været i Go´ morgen Danmark på TV2, samt i andre medier. Stor res... finans.tv2.dk
Indsendt d. 14. maj 2013 10:58 i Diverse & Politik
 
4
Ung dansker dropper skolen, frem for iværksætteri
Andreas Holmgaard Pedersen har droppet 10. klasse, og har nu mere fokus på sin virksomhed. Han drømmer om at b... epn.dk
Indsendt d. 15. november 2011 14:46 i Innovation & Vækst
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere