Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
-7
Boblerikon

Unge tjener kassen på egne firmaer

TV2.dk har fundet fem unge mænd, der alle er eksempler på, at man ikke nødvendigvis behøver at have en lang uddannelse og mange års erhvervserfaring for at tjene store penge.
Læs hele historien på finans.tv2.dk
Profilbillede
Magnus
Det bliver en stemme nedad denne gang. Jeg er efterhånden ganske træt af TV2's sensationsoverskrifter og "artiklen" (galleriet med billedtekster) er sgu ret tynd. Flere af de omtalte personer har desuden allerede været igennem mediemøllen. Tillykke med omtalen, men den hører sgu nærmere til i jantetæskeren.
Skrevet den 13-11-2011 15:18
Er kommentaren brugbar? 11       2       Svar Svar
 
Profilbillede
BZR

Enig, Magnus. Er også rimelig sikker på, at flere af de omtalte personer ikke 'tjener kassen' på deres firmaer. Jeg synes det er mindst lige så interessant, at de her personer overhovedet HAR egne firmaer. Men det er som om, at historien ikke kan være interessant, før der kommer nogle beløb i spil. Det er hamrende ærgerligt. 

Netjournalistik, når den er værst.

Skrevet den 13-11-2011 15:30
Er kommentaren brugbar? 9       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Ronni Larsen

Ja fokus skulle hellere være på ideen istedet for på pengene fra journalisternes side.
Men sådan er det jo . Gælder kun om at fange overskrifter og historier som skiller sig ud.

Skrevet den 13-11-2011 15:36
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
sponsorplay

Kan heller ikke se nyhedsværdien i det. Tjener du kassen Thomas, eller er du bare ung med eget cvr-nummer?

Skrevet den 13-11-2011 15:38
Er kommentaren brugbar? 16       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Troels Kjems

Come on, Guys.

Det er muligt, at disse unge gutter ikke alle tjener millioner på deres forretninger, men prædikatet "netjournalistik, når det er værst" ville jeg nu hellere reservere til andre anledninger.

Vi skal sgu' da for fanden have nogle flere unge med CVR nummer.

Der er en gut herinde på Amino på 12-13 år og jeg har seriøst overvejet at hyre ham til at lave noget arbejde for mig - jeg kan sikkert få lavet det i en højere kvalitet af andre og billigere i østen, men det er folk, som ham der skal sikre Danmarks velstand.

Hvis det stod til mig, så skulle medierne tvinges til at vise et billede af en iværksætter mindst ligeså ofte som de viser billeder af Amalie eller Sidney Lee...

Skrevet den 13-11-2011 16:07
Er kommentaren brugbar? 12       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Simon M

"Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great."

 

Keep up the good work boys! ;-)

Skrevet den 13-11-2011 17:33
Er kommentaren brugbar? 9       9       Svar Svar
 
Profilbillede
Nesuz

Simon: hvor er du på den liste ?

Skrevet den 13-11-2011 17:38
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Magnus

Jeg er sådan set enig, men en tjeneste som Amino Buzz fungerer nu en gang bedst, hvis folk stemmer de gode artikler og links op i stedet for de artikler, hvis budskab de godt kan lide.

Stemmer du også ned, hvis du er uening i et synspunkt i en artikel, selvom artiklen i sig selv er grundig og interessant? Forhåbentligt ikke.

Skrevet den 13-11-2011 17:42
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Steffen Daleng

Beklager Troels, men der er jeg dybt uenig med dig.. når jeg kigger ud af vinduet, så er legende børn nærmest lige så dødt et fænomen som fornutig rød blok politik... Hvad er der galt med bare at være barn?. Min personlige mening er at alle skal følge deres drømme og det de virkelig brænder for, men jeg er nu mere af den overbevisning at rigtigt mange i den alder som vi ser, er en del af den samme trend der hærgede som tarmaguchi, eller hvad de nu hed  :) - Nu bare som "iværksætteri" som deres WOW bandwagon de kan hoppe med på... Det synes jeg sgu er lidt synd, og at promovere det så meget i medierne gør det bare værre... Det ender jo med at man er et outcast, hvis man ikke har ApS og en million på kontoen som 12 årig.. Lad dog børn være børn... guderne må vide at vi dræber fantasi og kreativ tankegang nok i forvejen, vi behøver ikke en generation af fortvivlede unge der føler sig som fiaskoer fordi de ikke endte med en ny facebook... 

Skrevet den 13-11-2011 17:46
Er kommentaren brugbar? 10       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Rolf

Godt gået drenge! Knap så godt gået af tv2... 

Skrevet den 13-11-2011 17:46
Er kommentaren brugbar? 5       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Peter Rohde Rasmussen

Fuld gas drenge ! Godt gået :) !

Skrevet den 13-11-2011 21:08
Er kommentaren brugbar? 4       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimi Hove

Børn der skal lege når man kigger ud af vinduet ? De er mellem 15 -20 år. Tror bare man skal være glad for at de laver noget, som ikke er kriminelt.

Tillykke Thomas :)

Skrevet den 13-11-2011 21:24
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Casper Blom

Tror dybest set vi allesammen er enige.

Ja, det er ikke Tv2's mest dybdeborende artikel, og overskriften skulle vidst have været på EB.

Jeg håber dog også vi er enige i at det er fedt for os unge i artiklen, at vi laver det vi brænder for, og hygger os.

Enig i overskriften 'Unge tjener kassen på egne firmaer' er noget vrvøl - de skulle bare vide hvor mange timer der lå bag. Jeg brugte 5 år på at sælge golfbolde, før jeg havde råd itl en ny computer. Jeg legede bare købmand, imens andre lege med Pokémon. Manglende kreativtet? Næh, bare en ny generation af unge mennesker der ikke gør hvad andre gør, men hvad de gerne vil.

Men som jeg også skrev på Facebook, så har medierne det med at overdrive. Det undrer jeg mig egentlig lidt over, at flere af jer åbenbart ikke har med i baghovedet. Det er jo ikke os, der har bedt dem skrive artiklen. Så hvad med at give lidt opbakning, og bare vise overskud - tænk på 5 unge drenge der forfølger deres drøm - det er da for fedt! Fremfor straks at gå igang med at angribe, for igen, det var jo ikke os der skrev artiklen.

Skriv hellere til Tv2, og så giv noget god energi til os - det handler jo om at hjælpe hinanden her på Amino, right?

Skrevet den 13-11-2011 23:11
Er kommentaren brugbar? 19       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Michael_N
Lad os få en undersøgelse af hvor mange unge der starter virksomhed og hvor mange af disse har virksomheder der giver profit?
Skrevet den 13-11-2011 23:15
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

I skal bare blive ved med at give den gas, og nyde al den opmærksomhed I får.

Om der er specielt meget nyhedsværdi i dette buzz kan selvfølgelig diskuteres, men jeg vidste ikke at der er iværksætteruge i næste uge, så noget nyt har jeg da fået med :o)

At journalisterne måske overdriver jeres formuer en smule, synes jeg egentlig er meget fedt. Det kan forhåbentlig være med til, at vi får endnu flere unge iværksættere igang.

Skrevet den 13-11-2011 23:20
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Peter Skouhus

Kom nu gutter, de er bare lidt dygtitere end os andre...godt gået jeg håber i kommer til at tjene endnu flere penge...

Skrevet den 14-11-2011 04:13
Er kommentaren brugbar? 2       5       Svar Svar
 
Profilbillede
Boysen

Jeg syntes det er godt gået af de unge knejte og bliv endelig ved med det. Men det ændre jo ikke på "nyheden" / historien, fra TV2 er stærk overdrevet og egentlig ikke særlig god som nyhed. 

At man giver historien en stemme ned, har jo intet at gøre med opbakningen til de 5 drenge... overhoved ikke.

De sidste par år, har der faktisk være gode muligheder for PR, hvis man laver iværksætteri.... det der bekymre mig lidt, er at når en historierne er overdrevet, jaså vil medierne til hver en tid, kunne jorde disse mennesker igen og få dem til at ligne en ny Stein Bagger.

Skrevet den 14-11-2011 07:52
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas de Oliveira

Som Casper også skriver, er det jo ikke os der har skrevet artiklen. At komme med anklager til os, synes jeg også derfor er helt forkert. Jeg er personligt glad for omtalen - alt omtale er god omtale. Men jeg vil også pointere, at hvis alt hvad journalisterne skrev var rigtigt, havde jeg da været en rig mand - det er jeg bestemt ikke. 

 

Også hænger den korte artikel jo sammen med billedegalleriet i siden, hvor der er en del mere tekst om hver iværksætter. 

Skrevet den 15-11-2011 09:22
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Sillas Sixten

Hvad der er god nyhedsværdi er en smagsag. Men hvad der ikke er en smagssag, er værdien i den PR her, som de unge gutter og deres virksomheder har fået, af en artikel som denne. Det er sgu da forretning der vil noget! Det er værd at beundre, til jer som ikke er i stand til det, kan jeg mistænke for en smule lavt selvværd. Jeg foreslå alle at blive inspireret fremfor at blive irriteret. Spar jeres energi til en historie, som der er værd at kritisere.

Skrevet den 15-11-2011 10:00
Er kommentaren brugbar? 5       3       Svar Svar
 
Profilbillede
sponsorplay

@Thomas, jeg var selvfølgelig lidt hård ved dig, men jeg ved også at du kan klare det. Det er ikke en kritik af Jeres succes eller medieomtale, men en kritik af at du smider et link til en sensationsoverskrift, der linker videre til 5 portrætter/historier, der vist alle har været bragt her på Buzz før.

Skrevet den 15-11-2011 16:36
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas de Oliveira

Jeg har hellere intet imod, at i nogle er jer stemmer historien ned. Det jeg har noget imod, er hvis man begynder at angribe os på baggrund af artiklen. Det synes jeg godt nok ikke er i orden, efter min mening har vi 5 unge iværksætter ikke gjort noget galt, men er faktisk forbilleder for nogle forhåbentlig kloge unge mennesker, som ikke bruger deres tid foran tv'et hvor paradise Amalie vrøvler løs. 

Hvis i synes artikelen ikke er god journalistisk, synes jeg i skal skrive en mail til journalisten istedet for os :-)

Skrevet den 15-11-2011 21:58
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lars Bo Thomsen

Super omtale drenge, godt gået! Jeg kom en hurtig tur i den lokale avis, og der kan jeg nikke genkende til journalistikken, det var ikke lige præcis den vinkel som jeg ville have haft på det, som artiklen endte ud i :-).

Jeg har været inde på din hjemmeside, Thomas, og her undrer det mig lidt, hvad er du selvstændig med? PolitikNyt.dk er ikke blevet opdateret i over et år, iWanna.dk er tom, WorkTV er ikke opdateret siden maj, billedshop.com som bliver nævnt i din artikel på TV2 er død, og du har senest selv lavet en video til dit talkshow d. 18 september.

I artiklen på TV2 nævner du noget med et nyt projekt, det er måske det du bruger din tid på nu? :-) Det skal bestemt ikke tages som et angreb, jeg er blot nysgerrig.

Skrevet den 15-11-2011 22:32
Er kommentaren brugbar? 5       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas de Oliveira

Hej Lars Bo

Jeg forstår din nysgerrighed, du er ikke den eneste der spørger. Jeg har den seneste tid brugt rigtig meget arbejdstid og energi – udover skolen – på at lave kampagnevideoer, pressemeddelelser og hjælpe forskellige politikere. Det har jeg tjent penge på det seneste stykke tid, ikke mange penge men nok til, at kunne leve.

I øjeblikket er jeg i gang med et nyt medieprojekt, sammen med en god makker som også er en anerkendt moderator her på Amino. Det kommer til januar, og jeg kan da fortælle det har en del med iværksætteri at være.

 

Skrevet den 16-11-2011 08:26
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lars Bo Thomsen

Hej Thomas,

Fedt at du har haft mulighed for at arbejde med kampagnevideoer, er det noget der kan findes online?

Spændende mht. dit nye projekt, det glæder jeg mig til at høre nærmere om :-)

Skrevet den 16-11-2011 23:42
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas de Oliveira

Hej Lars Bo

Jeg har f.eks. været instruktør på denne kampagnevideo med Rune Kristensen: http://www.youtube.com/watch?v=UObaNyhscpk&feature=relmfu

Skrevet den 17-11-2011 10:18
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere