Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
10
Boblerikon

Breaking news: Trustpilot får 10€ mill. i investering

Det danske startup Trustpilot med Peter Mühlmann som stifter har rejst 10 millioner € i venture-kapital og sigter efter at blive den globale standard inden for brugeranmeldelser.
Læs hele historien på trendsonline.dk
Profilbillede
Ukendt

Vi må håbe, at der bliver gjort mere for troværdigheden :-)

Skrevet den 12-12-2012 15:16
Er kommentaren brugbar? 1       2       Svar Svar
 
Profilbillede
KennM

@Jacob

Læste nyheden på TechCrunch og der udtaler TrustPilot, at de vil se ind på at man kan lave verificering gennem sociale profiler. Jeg tror på den måde, at man godt kan komme et skridt tættere på den ønskede troværdighed!

Skrevet den 12-12-2012 15:25
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ukendt

@KennM

Det klassiske problem er selvfølgelig manuel verificering kontra administrationsomkostninger.  Med de mange falske profiler på facebook, så tror jeg ikke på, at det vil have betydning ift. udnyttelse af systemet. Det vil i højere grad kræve, at sociale profiler sikrer verificering af deres brugere - en adgangsbarriere som er uønsket.

På Fiverr.com kan du tilmed købe reviews til trustpilot, der bliver postet fra forskellige IP'er - 5$ for 15 reviews - gode som dårlige.

Igen tror jeg ikke på, at TP's troværdighed holder i længden, men som altid er der et gab, før det udhullede system bliver bevidstliggjort hos den brede befolkning.

Skrevet den 12-12-2012 21:38
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Joakim Ditlev

I har ret - troværdighed er helt afgørende her. Men den vigtigste udfordring er at undgå at skabe barrierer for de mange forbrugere der skriver nyttige anmeldelser, samtidig med at det blive sværere at forsøge at snyde.

Hos Trustpilot laver vi hele tiden nye tiltag for at sikre kvaliteten i anmeldelserne. Senest med forbedrede værktøjer til at opfange mistænkelige anmeldelser, som gør at vi kan gøre kort proces over for snyd. Det kan I læse mere om her:
http://blog.trustpilot.com/kvalitet-i-brugeranmeldelser/

Husk også at alle brugere og virksomheder kan rapportere mistænkelige anmeldelser på Trustpilot. Så det vil jeg hermed opfordre til, da det kommer både forbrugere og virksomheder til gode.
Det er også langt mere konstruktivt end at forsøge sig med fabrikerede anmeldelser fra Fiverr, som vil blive fanget før eller siden.

Mvh

Joakim Ditlev
Trustpilot

Skrevet den 18-12-2012 14:08
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere