Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
3
Boblerikon

Tikkende bombe: Moms-hammer vil ramme it-firmaer

Et udkast til et lovforslag vil have stor betydning for især udenlandske firmaer, der sælger tele og it-produkter i Danmark. Men også danske firmaer bliver påvirket.
Læs hele historien på www.computerworld.dk
Profilbillede
Martin

Et skridt på den rigtige vej. Så mangler vi bare at det også kommer til at gælde fysiske varer, så vi som danske e-købmænd slipper for at lade os momsregistreret i de enkelte EU lande for at kunne sælge til deres indbyggere med deres lokale lavere momssatser, men bare kan indrapportere i et system.

Skrevet den 05-02-2014 10:49
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Det er jo interessant nok, og giver som sådan også mening.

Men...

Hvis jeg kan spare xx kr. hver gang jeg køber en e-bog eller anden online ydelse, bare ved at "komme til" at vælge det forkerte land i checkout, så skal jeg ikke udelukke at det er noget jeg kunne være tilbøjelig til at gøre. Og det er jeg jo nok ikke ene om.

Så hvis det skulle give rigtig mening, skulle man overveje at harmonisere momsen på disse ydelser i hele EU. Det virker jo fjollet at betale 25% dansk moms på den samme vare som man kan nøjes med at betale 16% tysk moms for, når eneste forskel er hvilken adresse man skriver når man køber den. Hvis vi gerne vil have de momspenge til Danmark (og det vil vi gerne), er den største chance nok at sænke momsen på digitale ydelser. Ellers tror jeg ikke at dette kommer til at gøre nogen forskel.

Skrevet den 05-02-2014 14:47
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
OP STEMMER
magleMartinigangigangthorborgMartin Thorborg
NED STEMMER
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere