Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
8
Boblerikon

Er TrustPilot pengene værd?

Hæver man sin konverteringsrate med TrustPilot på hjemmesiden? Er TrustPilot overhovedet pengene værd? Dette er spørgsmål der bliver stillet meget i de netværk jeg bevæger mig i. Derfor har jeg, sammen med 3 andre testet om det kan betale sig at vise TrustPilot på hjemmesiden.
Læs hele historien på simonelkjaer.dk
Profilbillede
Mclong

Jeg tror ikke folk giver trustpilot nogen værdi overhovedet.. 

personligt når jeg handler på nettet bruger jeg google hvis en hjemmeside virker lidt amatør agtig. Der er andre kvalitets mærker jeg syntes er mere troværdige. Så som fx verified by visa. 

Det er så nemt at lave falske anmeldelser, og det er ligeså nemt at slette dårlige anmeldelser. så det er nemt at skabe et falsk billede på trust pilot. derfor er siden INTET værd. 

Skrevet den 04-04-2015 14:11
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
iODC
Slet ikke! Alt hvad trustpilot har givet os, er en årlig regning på 12000 eks moms. Vi løber "skrigende" bort så snart vi kan :) Vores kunder kommer af referencer fra vores kunder, og reklamer på sociale medier.
Skrevet den 04-04-2015 14:13
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Birte Andersen

Jeg har det præcis på samme måde som Mclong. HVIS jeg endelig går på Trustpilot er det, fordi jeg har haft en dårlig oplevelse med et firma og overvejer, om jeg skal give dem en sviner den vej (hvilket jeg nu stort set aldrig gør). 

De fleste af os gør ikke noget ved det, hvis vi har en god/almindelig oplevelse, men agerer hvis vi er utilfredse. Derfor kan TP eller andre, lignende sider aldrig give et retvisende billede. 

- Og mange af de (falske) rosende anmeldelser er så elendigt lavet, at det skriger  til himlen...

Skrevet den 04-04-2015 14:20
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere