Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Birte Andersen

Profilbillede
Birte Andersen
Aminomedlem siden: 19-10-2008
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 10 Har afgivet 12 stemmer på kommentarer
Birte Andersen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Birte Andersen

Jeg har det præcis på samme måde som Mclong. HVIS jeg endelig går på Trustpilot er det, fordi jeg har haft en dårlig oplevelse med et firma og overvejer, om jeg skal give dem en sviner den vej (hvilket jeg nu stort set aldrig gør). 

De fleste af os gør ikke noget ved det, hvis vi har en god/almindelig oplevelse, men agerer hvis vi er utilfredse. Derfor kan TP eller andre, lignende sider aldrig give et retvisende billede. 

- Og mange af de (falske) rosende anmeldelser er så elendigt lavet, at det skriger  til himlen...

Skrevet den 04-04-2015 14:20
1       0      
 
Profilbillede Birte Andersen Ærgerligt, at bankerne ikke kan strikke en løsning sammen til folk, der står i rki el.l. At de ikke kan få en kassekredit eller overtræk må da være til at styre. Så ved jeg godt, at det koster banken penge, at stille en konto til rådighed, men det kunne vel løses med et gebyr? Det virker ikke fornuftigt for samfundet, at folk ikke kan drive virksomhed og tjene penge (også til evt. kreditorer) fordi de har været uheldige en gang. Og her tænker jeg ikke specielt på Riskær, men på mange, der gerne vil tjene penge og forsørge sig selv.
Skrevet den 29-10-2014 21:45
 
Profilbillede Birte Andersen

Vi holdt i alt for lang tid fast i at være stædig "æblehader". Hvilket bl.a. resulterede i at vi ikke ville overgive os til iPad, men købte en tablet med android-styresystem, som aldrig helt dækkede vores behov. Nu lever vi et liv med det bedste fra to verdener med stationær PC, bærbar PC og iPad. Når jeg skal skifte en af mine HTC (android) telefoner ud næste gang, vil jeg gå efter at have en iPhone og en Android.

Vores eneste rigtige irritationsmoment lige nu er, at vores printere ikke kan håndtere iPad, men det løser sig vel også hen ad vejen, når en af de nuværende printere skal skiftes ud.

Skrevet den 12-08-2014 10:08
1       0      
 
Profilbillede Birte Andersen

Vi holdt i alt for lang tid fast i at være stædig "æblehader". Hvilket bl.a. resulterede i at vi ikke ville overgive mig til iPad, men købte en tablet med android-styresystem, som aldrig helt dækkede vores behov. Nu lever vi et liv med det bedste fra to verdener med stationær PC, bærbar PC og iPad. Når jeg skal skifte en af mine HTC (android) telefoner ud næste gang, vil jeg gå efter at have en iPhone og en Android.

Vores eneste rigtige irritationsmoment lige nu er, at vores printere ikke kan håndtere iPad, men det løser sig vel også hen ad vejen, når en af de nuværende printere skal skiftes ud.

Skrevet den 12-08-2014 10:08
1       0      
 
Profilbillede Birte Andersen

Jeg opdager til min rædsel, at jeg må være ved at bevæge mig væk fra min sikre plads på venstrefløjen :-), for jeg kan ærligt talt ikke blive forarget over dette her. Tværtimod har jeg lyst til at komme med en lidt syrlig kommentar:

En ting er, at man som arbejdsløs også har ret til en periode, hvor man holder ferie mens dagpengene fortsætter. Men at kalde det "optjente" feriepenge er vel lige på grænsen.

Hvis man vil være selvstændig skal man jo i forvejen bruge en del tid på at sætte sig ind i alle regler og konsekvenser. Så ser man vel også denne her komme. Og så må man sørge for at få holdt den ferie, man mener at have ret til eller brug for, før man åbner sin virksomhed...

Skrevet den 15-03-2014 09:54
1       1      
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere