Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
-3
Boblerikon

Stadig en fremtid for affiliate-aftaler for spil?

Tror du liberaliseringen af det danske spilemarked vil ændre på hvordan betting-virksomheder kører deres affiliate programmer?
Læs hele historien på www.tobiash.dk
Profilbillede
igang

Jeg giver dig et minus for denne, Tobias. Ikke fordi jeg synes det er irrelevant, men fordi det ikke hører til i Buzz, men ovre i debatten.

Og selvfølgelig er der stadig et marked for affiliate på spilmarkedet. Tiden vil vise om de bliver mere eller mindre gavmilde, men eftersom konkurrencen bliver intensiveret efter 1. januar, vil jeg blive overrasket hvis det ikke mindst er status quo.

Skrevet den 22-10-2011 18:55
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
sponsorplay

Der vil være ligeså mange penge i at skaffe en ny spiller, som der tidligere har været. Dog vil revenue share afregningerne blive mindre, da de 20% sikkert trækkes fra beløbet ved danske spillere. Desuden vil CPA´en blive mindre, hvis man vælger at hente sine affiliatelinks gennem et affiliatenetværk, da de også skal have en del af kagen, til gengæld får man så fordelen ved at have flere kampagner samlet samme sted og derved mindre besvær med at føre regnskab og betale skat og moms.

Skrevet den 23-10-2011 03:58
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere