Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
8
Boblerikon

Hvordan Berlingske lavede et outsourcet it-kontor i Kiev

God artikel om hvordan Berlingske på et år lavede it-outsourcing i Kiev. Læs om deres udfordringer og sejre, interessant artikel.
Læs hele historien på www.comon.dk
Profilbillede
Jacob Rohde

Ja, det er knageme super spændende. Og som udvikler er det jo altid interessant; vil jeg stadig have job om 10 år? Interessant er det. Indtil videre virker det som om, at mens nogle har stor success, opgiver andre. Kender endda til firmaer som ligefrem lever af at rede out-source fiaskoer.

Skrevet den 13-04-2011 20:19
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
ExportInnovation

Men hvad gør jeres branche Jacob?, lyder til der giver lidt lusinger lige for tiden, uden at være top opdateret...

Skrevet den 15-04-2011 00:33
Er kommentaren brugbar? 0       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jacob Rohde

Well, indtil videre tror jeg ikke der er panik på. Der vil altid være et behov for nært samarbejde tror jeg. Men ingen tvivl om at brugen af outsourcing vil vokse mere og mere. Lidt ligesom at flere større firmaer går helt væk fra at have en IT-afdeling.

Skrevet den 15-04-2011 17:50
Er kommentaren brugbar? 0       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Umulius

Det var en god konference med forskellige cases, som hver især lagde vægt på noget forskelligt.

Skrevet den 21-04-2011 07:51
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christian Jessen

Super fedt artikel, og viser jo blot at vi i den grad skal have mere innovation ind over for at konkurrere med udlandet. Syntes det er trist der er så mange der "piver" og over outsourcing. Lad dem tude over at "danske jobs flytter til udlandet", og lad de dygtige folk komme frem og innovere. Det hjælper sku ikke bare at gøre det samme som alle de andre lande; hvis vi skal opretholde vores høje lønninger, er det jo mere et spørgsmål om at vise at vi er dygtigere end andre, og vi kan nogle ting de andre lande ikke kan.

Vi har selv netop fået en teknisk partner ind i vores virksomhed, som blandt andet bruger udviklere fra Ukraine og i mange år har outsourcet til øst-europa. Jeg tror det bedste danskerne ville kunne lære, ville være ikke at kigge på det som en trussel; men som en mulighed. Programmør? Åben øjnene for at arbejde med resten af verden. Bliv projektleder, kommuniker med udviklere i andre lande og sørg for at konkurrere på det DU er bedst til, istedet for bare at lave det samme som alle andre, og så tude om natten fordi alle de "danske jobs" ryger til østen...

Rant over and out, god påske til jer alle.

Skrevet den 21-04-2011 18:35
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere