Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
8
Boblerikon

Fortrydelsesretten skaber konflikter. Ved nethandel kan en vare returneres i "væsentligt samme stand". Men hvad er det?

Vi køber flere og flere varer på nettet, og dermed følger også, at vi oftere fortryder et køb, sender varen tilbage og forventer at få pengene retur. Men netop fortrydelsesretten volder bådere købere og sælgere problemer, viser sager afgjort af Forbrugerklagenævnet.
Læs hele historien på jyllands-posten.dk
Profilbillede
Johnny Nielsen

Den sætter lige hoved på sømmet..

Jeg har en sjælden gang samme problem med robotplæneklippere , der har været ude og knokle i 2 uger, hvorefter den bliver sendt tilbage med skæv klinge og total beskidt.

Kan være jeg skulle kører lidt mere hård på.

men indtil videre har jeg valgt at tage dem retur, uden noget

 

 

Skrevet den 27-06-2012 21:18
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Henning Mathiesen

Jeg oplevede engang, at vi havde "udsolgt" mht. udlejning af fodboldspil, Vi fik en forespørgsel på udlejning, som vi derfor
ikke kunne effektuere. Herefter valgte "kunden"  at købe ikke mindre end 2 stk. Garlando G5000 bordfodboldspil. Det var om torsdagen. Men allerede den efterfølgende  tirsdag ville "kunden" returnere spillene med henvisning til købelovens regler om returret.

Bordfodboldspillene blev indleveret om onsdagen. Vi pakkede de fint indpakkede bordfodboldspil ud, men det var MEGET tydeligt, at spillene havde været brugt. Blandt andet var håndtagene meget ramponeret.

Vi skrev til kunden, at de gerne måtte afhente deres brugte spil igen. Så skete der ikke noget i 14 dage, hvorefter vi fik et brev fra en københavnsk advokat, der kunne fortælle os, at de ville gå rettens vej.

Jeg havde ved hjælp af FB fundet frem til - og var blevet venner med - ham, der i første gang havde forespurgt om leje af bordfodboldspillene. Der var ikke tale om kunden selv, men en af hans gode venner.

På hans profil og ikke mindst hans venners profiler havde de lagt 20-30 billeder op, som viste, at der blev spillet bordfodbold på vores borde. Både indledende runde, 1/4-finaler, semifinaler og finaler.

Vi ventede så i ro og mag på stævningen. Den kom 6 uger senere, hvorefter vi havde 2 uger til replik. Vi skrev, at vi ikke var enige i, at vi ikke overholdt købeloven, da kunden havde brugt spillene flittigt. Kunden  havde i vores optik handlet fortsætligt.

Efter ydeligere 4 uger kom så modpartens duplik, hvor de henviste til købelovens tekst. Her var min tålmodighed ophørt, og i vores anden replik medsendte jeg billeder og kommentarerne fra FB som dokumentation for vores påstand om, at spillene rent faktisk var taget i brug.

Vi har aldrig siden hørt fra modparten eller dennes advokat, så vi har nu 2 stk. G 5000 Garlando fodboldspil stående på 2. år.

Håber "kunden" har fået en stor regning fra advokaten - eller forhåbentligt en stor skideballe for også at fylde advokaten med løgn.

Vi bytter/ombytter med et smil, men vi vil sgu ikke være til grin....!!!

mvh

Henning
http://www.spil-aps.dk/

Skrevet den 28-06-2012 15:32
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere