Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
4
Boblerikon

Er Microsoft teleselskabernes største trussel?

Med Microsofts overtagelse af Skype er der mange muligheder i fremtiden, som det også fremgår af artiklen. Men er Mircrosoft med Skype funktioner i de forskellige enheder ved at blive teleselskabernes største konkurrent? Er der noget vi overser? Har IOS og Android faktisk vist vejen for en mere transperent form for mobilplatform der i fremtiden reelt set? Med overtagelsen af Skype er jeg ikke i tvivl om at Microsoft har en agenda . Jeg kunne godtl forestille mig at det første skridt bliver gratis mobiltelefoni for alle der anvender messenger og har en mobil med windows styresystem. Microsoft kan på samme måde som med sine øvrige produkter så tjene penge på licenserne der købes af mobilproducenterne. Forestil jer alle online med messenger ringer gratis til alle mobiler i verden der enten har Windows styresystem eller en IOS/Android app som man har betalt for! 44 milliarder er i det sammenhæng billigt, svarer til 100 millioner enheder der på en eller anden vis indbringer 440 dkk. Hvad mener du?
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Jacob Rohde

Ja en Windows Phone der kan rige gratis til andre Windows Phones vil ikke være dårligt :)

Skrevet den 11-05-2011 09:36
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
BusinessMaroc

Netop, og forestill app market for en Microsoft app der gør det muligt for IOS og Android at snakke gratis med Windows Phones?

En app af den art kan man snildt få 15-40 dollars for og så køre bussen for Microsoft..

Skrevet den 11-05-2011 09:40
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Per Krabbe, scanboat.com

>>Ja en Windows Phone der kan rige gratis til andre Windows Phones vil ikke være dårligt :)<<

Ikke forstået - prøv lige at uddyb - eller var det humor?

Skrevet den 11-05-2011 09:42
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Det er jo en mere eller mindre offentlig hemmelighed, at Apple arbejder på en form for virtuelt simkort, så de slipper for teleoperatørerne rundt omkring i verden, men bliver deres eget teleselskab.

Set i det lys, giver det ganske god mening at Microsoft går i nogenlunde samme tanker. Så ja: teleselskaberne er ved at komme under pres. Som om det ikke er stort nok i forvejen, især i Danmark..

Skrevet den 11-05-2011 10:15
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Magnus Bendixen

Jeg må også sige, at jeg synes det er utroligt at telebranchen er så stor, og succesfuld som den er, når teknologien på området er så fremme i skoene som den er. Der findes allerede apps til at snakke gratis med andre der har samme app, og det er svært at forstå hvorfor sådan noget ikke har overtaget hoveddelen af telefonien.

Skrevet den 11-05-2011 20:19
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
BusinessMaroc

@Magnus - Ja det kan undre, men jeg er ganske overbevist om at der vil ske store forandringer i 2012-2013 på det område, hvorfor der vil ske en konsolidering på mobilmarkedet - og set i det lys, så er det rigtigt at TDCs køb a OnFone er gjort til en "lav" pris.

For kigger man på remtidens behov, så ligger det vel i G4 og kampen om pris per minut vil blive udfaset, da det er datatrafik det drejer sig om. Den næste der skal høste markedsandele som nystartet bør derfor gå efter 10-20Gbdata per md eller 100Gb til f.eks. 99,00 pr. md. og jeg tror det er den vej det går.

Det er således nok ikke uden grund at TDC har oprustet i kampen omkring backbone i DK - da de så vil kunne kontrollere datamængder og vil være "ligeglade" med opkald. For den med det stærkeste backbone og største infrastruktur vil blive fremtidens vinder.

Man vil derfor muligvis også se strategiske samarbejder mellem firmaer som Microsoft, Nokia m.fl og så teleudbyderne med de bedste netværk.

 

Skrevet den 11-05-2011 22:10
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere