Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
3
Boblerikon

Racisme eller humor?

For en gang skyld er jeg enig med Dansk Folkeparti, dagens mest omtalte billede har ikke noget med racisme at gøre - Hvad mener du? Jeg grinte næsten endnu mere af kommentaren til højre for billedet, om at farligt affald skal til Kommune Kemi og ikke sættes ud til storskrald.
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen

Det giver jeg dig helt ret i, den er faktisk meget morsom...

 

Dog er der altid nogen, der skal hive "racisme-kortet" frem, især når det er fra DF.

Som en anden også skriver i kommentarerne: "Hvorfor må vi gøre grin med alt og alle, bare ikke muslimer?"

Skrevet den 18-04-2012 16:20
Er kommentaren brugbar? 6       4       Svar Svar
 
Profilbillede
Bülent

Jeg går ikke selv ind for hijab eller hvad det nu bliver kaldt men at sammenligne folk med skrald kan jeg ikke se humoren i 

Skrevet den 18-04-2012 16:21
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen

Egentlig meget pudsigt, når man ser den tankegang, som andre personer har.

Jeg tænkte da kun på de 2 skraldesække eller...

 

Skrevet den 18-04-2012 16:25
Er kommentaren brugbar? 2       3       Svar Svar
 
Profilbillede
dervarengang

Hvorfor enten eller? Altså enten racisme eller humor.

Jeg syntes egentlig ikke det er særlig sjovt, men heller ikke nødvendigvis rascisme. Tilgengæld falder ord som fordummende, umodent, nedsættende, tåbeligt, plat, dumt mig for tankerne.

Skrevet den 18-04-2012 16:40
Er kommentaren brugbar? 6       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Cicoor Host & Saas ApS

Tjaa, det har i hvert fald været en dum ide at politianmelde hende. Nu har hele Danmark nok set billedet inden midnat.

Skrevet den 18-04-2012 16:47
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Mar J.

Jeg synes ikke at argumentet "vi må gøre grin med så meget, hvorfor så ikke muslimer", holder så godt. Der er en grænse på visse områder, som kan være meget følsomme, og dette er én af dem.

At sammenligne mennesker med skrald, er måske ikke direkte racistisk, men det er meget nedsættende, og jeg synes ikke det er i orden.

Kernevælgerne af Dansk Folkeparti er ikke de mest veluddannede, og oftest er det rent socialt de laveste i samfundet - for dem er det nok sjovt, men jeg er rimelig sikker på at der er mange der er uenige.

Skrevet den 18-04-2012 16:51
Er kommentaren brugbar? 4       4       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolaj Thomasen

@Martin

Du mener altså at humoren er bedre i de højere samfundslag?

Skrevet den 18-04-2012 17:18
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Mads Schmidt

Jeg synes det er problematisk at kalde mennesker for storskrald, for det er den tolkning som billedteksten ligger op til. Hvad det kategories som er jo en smagssag, så jeg kan kun svare for mig selv. Humor? Nej, det er for plat til mig, der er lidt "Bremen" over det, da det spiller på laveste fællesnævner. Racistisk? Nej, det synes jeg heller ikke. I min optik er det tilladt at lave humor med alt, så længe det bliver gjort på den rigtige måde. Men det her er jo nærmest bare en tilsvinning som afsender sidder og fryder sig over.

Til gengæld tror jeg at mange pr. defination opfatter DF som racistiske, og det skyldes blandt andet at der findes en del racister i Danmark, om man vil det eller ej, og jeg kender flere som ikke ligger skjul på disse holdninger. Derudover så har flere af DF's medlemmer gennem tiden, heller ikke just forsøgt at protestere mod det omdømme som de har, ved at komme med utallige..lad os sige alternative udmeldinger.

Denne konkrete historie er ikke noget der kan hidse mig voldsomt op, det er VAND ved siden af hvad der ellers bliver sagt og gjort, men personens spindokter sidder (forhåbentlig) heller ikke og klapper i hænderne, for rent strategisk er det ikke det smarteste at gøre som politiker :-D

Skrevet den 18-04-2012 17:18
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen

Hmmm... jeg læste lige artiklen en gang til, og må konstatere, at der faktisk ikke nævnes noget om nogen personer....

Det er vel så i realiteten, de personer der læser artiklen eller indlægget, som har en racistisk opfattelse og tilgang til verdenen.

Det er næsten ligeså humoristisk at læse de mere eller mindre håbløse forsøg på at løfte en "spøg" til noget mere end det retteligt er!!!

 

Skrevet den 18-04-2012 17:33
Er kommentaren brugbar? 2       4       Svar Svar
 
Profilbillede
Mads Schmidt

Det er jeg bestemt ikke enig i Tonny. Jeg har ikke en racistisk tilgang, men jeg kan godt se hvorfor mange vil reagere på den. Billedteksten er et eksempel på underforstået retorik, og det er jeg sikker på at afsenderen er klar over. Budskabet er for mig at se meget tydeligt, selvom jeg forholder mig helt objektivt til det.

Skrevet den 18-04-2012 17:46
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Per Bruun Jespersen

http://kpn.dk/article2753080.ece

bare rolig, det er ikke kun muslimerne det går udover.

Begge ting syntes jeg har humor, og sådan er det i et land hvor man har frihed, der sker humor.

Skrevet den 18-04-2012 17:52
Er kommentaren brugbar? 2       5       Svar Svar
 
Profilbillede
Djdesigner

Jeg synes ikke det er sjovt overhovdet .. hvorfor gør grin med noget vi ved folk vil tage some grænse overskridne og til dem der synes det er sjovt så lad være med at sidde og tude over at dannebro bliver brændt af de muslimske lande over sådan nogle dumme mennesker som prøver at ødelægge danmarks billede for andre mennesker.

Det er iorden at lave sjov men når det går over grænser så må de fandme tage sig sammen !. 

 

Skrevet den 18-04-2012 17:56
Er kommentaren brugbar? 4       1       Svar Svar
 
Profilbillede
kejseren

Den var alligevel ikke politianmeldt hvis det havde været en person fra et andet parti.

Men der ligger åbenbart en ret i at når man er ræverød så anmelder man DF for racisme. Når man ikke kan slå dem på stemmer kan man jo altid "svine dem til lovligt" så de kan sidde og klappe hinanden på ryggen.. og sige "ihh hvor har du været dygtig"

Syntes nu ikke den er særligt sjovt rent humor mæssigt det billede. Racistisk nej - ikke hvis man sammenligner hvad andre smider på facebook af billeder når man ser noget skævt eller kan twistes reverse.

 

Skrevet den 18-04-2012 17:59
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Per Bruun Jespersen

"og til dem der synes det er sjovt så lad være med at sidde og tude over at dannebro bliver brændt af de muslimske lande over sådan nogle dumme mennesker som prøver at ødelægge danmarks billede for andre mennesker."

 

Jeg har mødt MEGET få mennesker der sidder og tuder og det. Jeg har tilgengæld mødt mennesker som kan skelne mellem en direkte hån og humor eller "nåårrrh ja hva så"...

Skrevet den 18-04-2012 18:00
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Provins

rasistisk , hvordan kan det være det der jo store affaldsække , de skal vel til storskrald. men man kan jo altid lægge mere i ting end der er

Skrevet den 18-04-2012 21:28
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ung Iværksætteri

Husk nu lige at hun er fra DF. Det gør alverdens til forskel. 

Jeg blev egentlig ikke oprevet over det her billede, men jeg synes bare at det er ærgerligt, at DFs medlemmer ikke har andet på hjerte end udlændinge. DF er folketingets pest.  

Skrevet den 18-04-2012 21:30
Er kommentaren brugbar? 7       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Provins

nå hun er DFer så er hun da rasistisk, com on, der er jo sagt noget rasistisk 

Skrevet den 18-04-2012 21:33
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jacob Rohde

Det er latterligt at politianmelde vedkommende. Jeg mener ikke der er noget galt med "vittigheden" som sådan, og hun må i min verden skrive og mene som hun vil.

Når det så er sagt, så synes jeg misseren siger så meget mere om pågældende politiker og hendes verdenssyn end noget andet. Som politiker vil jeg mene at man skal gøre sit bedste for at være problemløser og skabe dialog. At incinuere at muslimerne skal smides ud med storskrald siger uendeligt meget om personens politiske talent og formåen, og ikke mindst format og evne til at møde hverdagens problemer med tolerance og åbent sind.

Skrevet den 18-04-2012 23:14
Er kommentaren brugbar? 4       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Martin Thorborg

DF viser igen deres sande ansigt, i guder et ynkeligt parti...

Skrevet den 18-04-2012 23:40
Er kommentaren brugbar? 9       5       Svar Svar
 
Profilbillede
Simon Hoxer Bønding

Det er vist mere en indestænkt tumor end det er humor, når det kommer fra en DF'er. Ellers var billedet meget sjovt. Politianmeldelse? Hmmmn, det er vist ude af proportioner. Selv en DF'er skal da have lov at bruge humor i fred, til at få afladet lidt af sin frygt for fremmed kultur.

Skrevet den 19-04-2012 00:34
Er kommentaren brugbar? 2       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Dragon

Prøv at bruge hjernen ? Hun er fra DF og er hendes formål ved i sku da godt man - tag jer sammen og være realistiske...

Hun er fra DF og billedet er Racistisk - KAPISH!!!... 

Når en muslimsk kvinde går med HIJAB er det fordi hun får den samme beløning som en mand der dør ved helligkrig og det er hendes tro og biletten til PARADISET.. Det kan du, jeg eller ingen mennesker i verden lave om på, da det er hendes ideologi...

Illuminati og frimur har dannet den nye Danmark og mens de har gjordet jer fordomsfulde med Invandre/Musilmer debatter siden 2001 som er planlagt af selve USA! har de i realiteten ødelagt jer uden at i selv er bevidst om det. De har givet jer et mening med Livet og den er bygget op på: Bliv født, gå i skole, få dig en uddannelse, få dig et job, blive pensionist og hver Torsdag kommer Præsten forbi og fortæller jer at Jesus taget jeres syndere mens man venter på døden med smil i læbben. WOUUU.. Hvis det er mening med Livet, så værsgod og nyd turen.

GUD troende mennesker kommer aldrig til at bøje sig for USA eller acceptere de budskaber som de sender via teknolgi, nettet, tv, film, serie, reklamer, musik, teatre, politik og deres sprog som engang hed need to have og idag hedder MUST to have så i er med i deres puslespil..

VÆRSGOD og idag får i desværre ikke en udgave af TV2, DR, JP, BT eller NYHEDER, men af en Dansk Muslim som er imod Amerikanisering af min DEJLIGE DANMARK!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

Skrevet den 19-04-2012 00:35
Er kommentaren brugbar? 2       8       Svar Svar
 
Profilbillede
Simon Hoxer Bønding

Dragon: Foruden Amerikanisering er vores samfund også meget påvirke af oldtids græsk filosofi. Vi er særligt glade for et fænomen, som vi kalder logik og det er der ikke ret meget af dit indlæg. Logik er en af de vestlige (jeg ved ikke meget om de mellemøstlige) dyder og hvis den mangler i en eller anden sammenhæng, synes vi som regel, at den er morsomt - eller bare tidsspild.

Jeg ved ikke, om du får noget ud af det. Apropos dét, synes jeg, at jeg får meget ud af at bo i et multikulturelt byområde. Det er spændende og rart at se, at der er respekt og anerkendelse mellem folkeslag - som et eller andet sted snart får et fællesskab, som alle er glade for :)

Skrevet den 19-04-2012 00:55
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Dragon

SIMON: Som min kære onkel Dr.Dre siger: If you dont like me - blow me... Jeg vil bare give folk nogle tanker om Illuminati og give et svar på hvorfor musimske kvinder går med Hijab og formål...

Hvad folk siger om mine tanker og ideer er jeg ligeglad med.. Jeg har min familie, min tro til gud, mine venner og min forretning..

Det her er en typisk indvandre debat og om 3-4 dage bliver alt glemt og næste gang kommer der en ny indvandre debat og sådan vil det fortsatte min ven.. 

Jeg bor forresten i Sønder Jylland og her er der ingen Multikulturelt byområde ;)... This is Ghetto - this is BAGDAD;)...

Skrevet den 19-04-2012 01:09
Er kommentaren brugbar? 1       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolaj Thomasen

Det er jo netop fordi det kommer fra DF, at det er sjovt. Størstedelen af deres medlemmer frygter helt sikkert muslimer og alt hvad der er anderledes.

Husk i øvrigt, at der kun må benyttes klare sække i småt brandbart :)

Skrevet den 19-04-2012 08:24
Er kommentaren brugbar? 2       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Ung Iværksætteri

Dragon: Jeg er selv udlænding, men det du skriver, pisser mig fandeme af. 

Skrevet den 19-04-2012 08:44
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen

Hold da op med fordomme, det er simpelthen ubegribeligt!!!

Jeg vælger at citere Piet Hein:

"Den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt han har faktisk
fattet begge dele lige dårligt!“

 

 

Skrevet den 19-04-2012 08:49
Er kommentaren brugbar? 5       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimi Hove

Hmm en fra DF siger : " De der muslimer er storskrald " , og en anden følger op" Ja de skal brændes, det er farligt affald " Kom nu bare ud skabet og forslå de gaskamre, ingen grund til at undertrykke sig selv.

Skrevet den 19-04-2012 13:31
Er kommentaren brugbar? 3       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimi Hove

Dragon : lidt mere til din opdragelse : Illuminati er en forening af fritænkere som prøver at minimere religionens magt over mennesket, både den kristne, den jødiske, den kristne og den muslimske. De er gudstroende , men mener at mennesket sagtens kan tro på en Gud uden at være slaver af præsterne og deres ordrer.

Du har muligvis ret i at de har ret god succes eftersom at religionens strenge forskrifter ikke efterleves så meget mere, og da verdenen er blevet utroligt meget mere fri de seneste 200 år . For 200 år siden, eller i mellemøsten i dag, havde de allerede været der og hente dig, og så kunne du smide alle de håndtegn du ønskede.. det ville ikke give streetcredit. Taknemmelighed er altid sundt for en sund en sjæl i et sundt legeme.

Må Gud være med dig

Skrevet den 19-04-2012 13:42
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas_ePay

Selvfølgelig er det ikke sjovt, eller på den andet side noget man være overrasket over at det kommer fra DF. 

Skrevet den 19-04-2012 14:13
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
VillanP

alle dem der mener  at billedet er racetisk, er racister!

Skrald = muslimer?

Den første  grund til det billed bliver anskuet racistitsk af nogen, er at det komme fra DF!

Den anden grund til det billed bliver anskuet racistisk er at nogen(racister vil nogen kalde dem) sætter lighedstegn mellem skraldet (skraldeposerne) og de stofklædte personer/muslimer i midten.

så måske er du selv racist? hvis du mener at, det er et racitisk provokerende billed, da du måske har den opfattelse at muslimer=skrald!? eller burka = storskrald ?

 

Skrevet den 19-04-2012 14:25
Er kommentaren brugbar? 3       4       Svar Svar
 
Profilbillede
Henrik Kristensen

Jeg synes slet ikke, det er rasicme. Det er bare ligesom alt andet. Man bygger jokes på det som størstedelen synes er unormalt, ligesom man laver sjov med dværge, Sidney Lee, uintelligente paradise-deltagere osv. Synes sgu det er i orden, at hun sætter et humoristisk billede op på facebook... også selv om at hun er fra DF. Rolig nu..

Skrevet den 19-04-2012 14:56
Er kommentaren brugbar? 2       4       Svar Svar
 
Profilbillede
Martin Thorborg

Villan, lad nu være med at spilde dum.
Selvfølgelig er pointen i historien at muslimer er skrald.
Det er et klart racistisk billede og budskab og det kan ikke misforståes.
Men det er der ikke ngoet mærkeligt i, siden DF's medlemmer ofte udtaler sig racistisk.
Så vi ved som sædvanlig hvor vi har dem.
At anmelde dem for racisme ville jeg dog ikke gide, da de ikke er værd at bruge tid på. 

Skrevet den 19-04-2012 14:56
Er kommentaren brugbar? 10       4       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimi Hove

De spilder ikke dumme Martin. De har bare svært ved erkende deres egen ondskab. Meget naturligt menneskeligt træk. Man ser det også hos Breivik , hos muslimske fantatikere og andre " idealister ". Det gør pisseondt at indse at man ønsker andre , med en anden hudfarve, brændt levende. Så hellere sige det bare var en joke.

Måske en dag, i en eftertænksom time at de tænker " Ok, det var sgu for langt ude. Vi kan stadig diskutere indvandring osv. men man behøver ikke myrde sine modstandere. Der gik sgu for meget Breivik i den der "

I behøver ikke indrømme det her, men måske en dag i en stille stund med sig selv.

Skrevet den 19-04-2012 15:01
Er kommentaren brugbar? 5       4       Svar Svar
 
Profilbillede
VillanP

Jeg kigger kun på billedet og vælger at ignorer at det er fra DF. (: fordi ellers er diskussion ødelagt af DF's øvrige holdninger til burkaer og muslimer.

men tænk nu: hvad hvis billedet ikke havde kommet fra DF havde det så stadig været et racistisk billed? hvis ja? hvad så? ddet er jo et fotografen gerne vil fremhæve det hans pointe?

 

 

Skrevet den 19-04-2012 15:10
Er kommentaren brugbar? 1       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Adnan

Ja og hvordan ser jeg så  på billedet ?
Jeg er selv muslim og har i tidens løb hørte mange vittigeheder fra mine danske venner om islam og "etninsk kultur". Jeg har faktiske bare grinte af de vittigheder, nok fordi de vittigheder er fortalt med et smil og ingen skjulte bagtanker eller for nedværdige mig.

Men desværre er ALT er ikke sjovt, eller uden nogen dumme bagtanker.Hvis man nu på billedet havde vist en mand som stod ved siden af affaldsæk var det okay.Men at sætte to affaldsække ved en kvinde OG ET BARN(for med vilje får muslimernes følser i koge, og få dem til råbe...og så kan man vise hvor råbende muslimerne er), hvor er humoren henne ?

Nogen gange er man nød til at vise respekt, men dog alligvel giv sin mening til kende på en respekteret måde. Man kunne jo spørge, må man vædde rundt i Hijaab i Danmark... eller noget andet kreativt, men alligvel under respekt.

 

Skrevet den 19-04-2012 15:30
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimi Hove

Nu er det netop kommentaren fra DF finken og hendes venner som gør det. Havde der været et billede af et bål, og en fra nazipartiet havde skrevet en kommentar , hvor det stod " Hov, kunne det ikke være sjovt med en neger på det bål ?? ". Havde det så stadig bare noget med Piet Hein, og manglende humor ?

Lad os konkludere at nogen synes det er sjovt at brænde muslimer, og andre synes det er lidt sørgeligt.

Skrevet den 19-04-2012 15:32
Er kommentaren brugbar? 3       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Anders

Ord, billeder osv. er alt sammen symboler hvis værdi afhænger af afsender og modtager.. (slå symbolsk interaktionisme op eventuelt). 

For at gå helt ind til roden så er billedet ikke nødvendigvis racisme i sig selv, men som alt andet bør dette også ses i en kontekst .. 

 Som medlem af et erklæret anti-islamisk parti så finder jeg det i den grad racistisk når man på den måde sammenligner muslimer med storskrald på den måde.. At hun så prøver at gemme sig bag humor for på den måde at legitimicere hendes budskab er egentlig underordnet. Det kan godt være det er humor, men i så fald er det stadig racistisk humor ..

§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år

hvis definitionen på racisme defineres ud fra denne lov, så vil jeg mene der er tale om racisme..

Skrevet den 19-04-2012 15:32
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
VillanP

det var dog et kedeligt stort/hvidt syn..

kunne det ikke tænkes er der fandtes nogen der bare var ligeglad om folk er mulsimer, racisiter, nazister, socialister osv. ? (som mig)

Lær at tolerer og accepterer alle mennesker! det er den eneste måde vi alle kan leve sammen.

 


Skrevet den 19-04-2012 15:36
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Adnan

Men spørgsmål er vel om det er Racisme. Racisme er vel med pænt ord "gøre forskel" på racerne.
Men muslim er ikk et race, det er en reliogon som ikke er til en bestemt race..

Men Ja hvad end det er så har Jimmi har "Lad os konkludere at nogen synes det er sjovt at brænde muslimer, og andre synes det er lidt sørgeligt."

Skrevet den 19-04-2012 15:38
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Martin Thorborg

Helt rigtigt Villan, men det starter med at vi undlader at latterliggøre hinanden ved at sammenligne nogle mennesker med skrald..

Skrevet den 19-04-2012 15:45
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
VillanP

@ Martin, det er ønsketækning :(

Det er ikke mere end 70 år siden at vi oplevede en racekrig i Europa. Det er naivt at tro at vi mennesker er blevet SÅ meget klogere på den "korte tid".

Hvis ytringsfrihedens skal være uendelig som mælkevejen, så kan alle verdens mennesker ikke leve sammen:(

Skrevet den 19-04-2012 15:54
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lone Ginnerup

Jeg så billedet på en vens facebook, og KUN billedet uden tekst - jeg anede intet om, hvor billedet kom fra.
Min kommentar på kammeratens væg var: "Jeg er skuffet over det billede - det er ikke hvad jeg forstår ved humor!"

Den melding står jeg ved, og her kommer så det, jeg mener, er det lange af det korte. Humor er et vidt begreb.

Det er efter min mening helt fint, at vi diskuterer hvad vi synes er sjovt eller ikke, men vi kan altså ikke diktere hinanden til at have samme humor - med mindre I alle vælger at have min humor.

Skrevet den 19-04-2012 15:59
Er kommentaren brugbar? 4       1       Svar Svar
 
Profilbillede
VillanP

@Lone, du er da bare et godt menneske! you rock!

Er ked af, jeg lige har indset hvilket ondt og kynisk menneske jeg nok er, siden jeg fandt det billed lidt morsomt.

ref til den kreative overskrift: "racisme eller humor?"

Skrevet den 19-04-2012 16:24
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen

Hold da helt fest, hvor der bliver kogt suppe på den historie - Der er åbenbart ingen grænse for konspirationsteorierne og selv kaospiloterne er med.

Nuvel, jeg ser det stadig kun som 2 sække affald, der skal til forbrænding, og jo det er humoristisk.

Dem jeg kender, der hører til anden såkald etnisk oprindelse, finder den faktisk også humoristisk og sjov, men sådan er det så meget.

Og ja, jeg er på ingen måde tilhænger af DF's menneskesyn eller mangel på samme, men det er og bliver en anden diskussion.

 

Jeg kan heller ikke blive forarget over, at der i andre lande bliver afbrændt Dannebrog eller lignende symbolske handlinger, men prøver derimod at forholde mig objektivt til det informationer, som man nu en gang bliver fordret med...

 

Skrevet den 19-04-2012 16:35
Er kommentaren brugbar? 3       5       Svar Svar
 
Profilbillede
Påskebryg

Sjovt billede. Snup en tudekiks. Hvem er i at dømme folks humor? Jeg har flere muslimske venner der sagtens kan se humoren i det, og gør som mig: Tager det med et smil, ryster lidt på hovedet og går videre igen. At der kan skabes så meget kaos over et sådant billede er i mine øjne dog til grin, og det finder jeg på ingen måde sjovt. Var der nogen der nævnte en storm i et glas vand?

Skrevet den 19-04-2012 23:26
Er kommentaren brugbar? 2       5       Svar Svar
 
Profilbillede
Djdesigner

Jeg har også flere venner der synes det sjovt at brænde dansk flag og gør grin med det danske samfund men det skal fandme ikke betyde at de har ret eller at det er sjovt på nogen måder overhovedet

så hvorfor tager du ikke en tudekiks og opføre dig som et voksen mand der tænker med hjernen !.  

Skrevet den 20-04-2012 08:25
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Dragon

Sadeg... Pisser dig af - Smut med dig mand, hvem siger at du skal snakke...smut...

Jimi Hove: 

Listen, learn and look my friend.. Jeg har et helt andet opfattelse af Illumiati og det er baseret ud fra min daglig dag hvor jeg arbejder med de største virksomheder i Danmark og sidder med beslutningstagere og direktører der bare er total Ilumiati og bare ligner hinanden med deres tanker og mening med livet - jeg respekterer deres holdninger, men accepterer dem ikke...

I business branchen har jeg 2 regler - jeg snakker aldrig om religion eller politik, men når det så endelig så sker og kunden absolut vil høre min mening om Invandre og Muslimer giver jeg skylden til Illuminati og andre grupper som er med i deres pyramide spil. 

Der er bare en ting som jeg ved og det holder jeg så meget fast på:

Hvis vi ikke kæmper imod Illuminati eller New World Order, så vil vi kæmpe imod hinanden som mennesker og det gøre vi allerrede idag. 

Hvis Danmark holder op med at sutte røv på USA, så vil Danmark være nr.1 og Norge. 2 i Skandinavien...

...

 

 

Skrevet den 20-04-2012 18:28
Er kommentaren brugbar? 2       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Dragon

Folk der ikke kender til Illumiati:

http://www.youtube.com/watch?v=JVvXcAQbOHk

Med Danske undertekster..

Skrevet den 20-04-2012 18:34
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger
Hold nu op med det racisme der! - Vær lidt mere tolerante. Jeg syntes sgu det er meget sjovt... Også selvom jeg selv havde været muslim. Der er jo som sådan INTET religiøst eller etnisk i det. - Hvad hvis det havde været en raceren blond ung dreng med blå øjne, der gemte sig under burkaen? Problem solved.
Skrevet den 20-04-2012 18:39
Er kommentaren brugbar? 3       2       Svar Svar
 
Profilbillede
Dragon

 

Illuminati dræber 2 pac og Michael Jacksson

http://www.youtube.com/watch?v=g-2V0WDcjEI&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=Kd9sADSWYA8

 

 

Skrevet den 20-04-2012 18:41
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
John

Jeg fatter ikke at folk er sunket så dybt! Men Danmark det er desværre en af de ting der gør at folk gør grin med os i udlandet (ikke kun i de arabiske lande). Hvordan kan vi være stolte af os selv? Ja, undskyld men det er jo næsten Breivik-humor det der! Det chokere mig at folk synes det er sjovt sådan noget. Jeg er selv muslim og jeg er stolt over det. Det samme skal i (alle kristne mennesker) være. Lad os leve i fred og harmoni. Lad os hellere komme med komplimenter end racistiske billeder og lamme jokes til hinanden. Lad os alle respektere hinanden. Og bare rolig. Danmark forbliver Danmark. Der sker ikke noget hvis der kom 40.000 ind fra egypten lige nu, men desværre er det det eneste folk ser i dag! ÅH NEJ, Danmark går bort nu. Dansk kultur forsvinder! NEJ! Så længe i værner om jeres kultuere vil der ALDRIG ske noget. Men desværre udvikler Danmark sig i den forkerte retning. Folk bliver mere og mere komplekse. De bliver bange også bruger de sådanne billeder som et slags ''forsvar''. Det er ynkeligt og lavt.

Det kan godt være at der er muslimske terrorister og folk derfor er bange og alt sådan noget, men det er altså de færreste der har sådan nogle ekstreme holdninger...desuden er der ingen der er perfekte, alle lande har en plettet historie, selvom det er muslimerne der skaber en del problemer verden over så synes jeg man skal huske det her (hentet fra en amerikaners facebookprofil): Who started the first world war ? Muslims ? Who started the second world war ? Muslims ? Who killed about 20 millions of Aborigines in Australia ? Muslims ?? Who sent the nuclear bombs of Hiroshima and Nagasaki ? Muslims ?? Who killed more than 100 millions of Indians in North America ? Muslims ?? Who killed more than 50 millions of Indians in south America ? Muslims ?? Who took about 180 millions of African people as slaves and 88% of them died and was thrown in Atlantic ocean ? Muslims ?? No , They weren't Muslims!!! First of all, You have to define terrorism properly... If a non-Muslim do something bad..it is crime. But if a Muslim commit same..he is terrorist...

Lad os lære af vores historie og komme videre! PEACE!

Skrevet den 20-04-2012 19:25
Er kommentaren brugbar? 4       2       Svar Svar
 
Profilbillede
o.e.c.

Racisme i aller højeste grad. Forstår ikke man kan se det som humor. Man ligestiller skrald med muslimske kvinder, (og at man ikke kan se forskel på disse 2). Så noget l*** gør man kun med muslimer. Man sidestiller ikke skrald med eksempelvis Jesus el andet...nej nej for så er alle ude efter en..men når det kommer til muslimer er det okai at træde på dem--- og samtidig forstår man ikke at integrationen går a...h....til i dk. Ironisk ik!

Men på den anden side det kan man takke df for :) Og til dem som synes det er humor...forestil jer at det er jeres egen mor som bliver ligestillet med skrald. Ville i synes det okai...

 

Skrevet den 20-04-2012 19:34
Er kommentaren brugbar? 4       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.