Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Dragon

Profilbillede
Dragon
Aminomedlem siden: 03-02-2009
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 5 Har afgivet 7 stemmer på kommentarer
Dragon har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Dragon

 

Illuminati dræber 2 pac og Michael Jacksson

http://www.youtube.com/watch?v=g-2V0WDcjEI&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=Kd9sADSWYA8

 

 

Skrevet den 20-04-2012 18:41
1       1      
 
Profilbillede Dragon

Folk der ikke kender til Illumiati:

http://www.youtube.com/watch?v=JVvXcAQbOHk

Med Danske undertekster..

Skrevet den 20-04-2012 18:34
1       1      
 
Profilbillede Dragon

Sadeg... Pisser dig af - Smut med dig mand, hvem siger at du skal snakke...smut...

Jimi Hove: 

Listen, learn and look my friend.. Jeg har et helt andet opfattelse af Illumiati og det er baseret ud fra min daglig dag hvor jeg arbejder med de største virksomheder i Danmark og sidder med beslutningstagere og direktører der bare er total Ilumiati og bare ligner hinanden med deres tanker og mening med livet - jeg respekterer deres holdninger, men accepterer dem ikke...

I business branchen har jeg 2 regler - jeg snakker aldrig om religion eller politik, men når det så endelig så sker og kunden absolut vil høre min mening om Invandre og Muslimer giver jeg skylden til Illuminati og andre grupper som er med i deres pyramide spil. 

Der er bare en ting som jeg ved og det holder jeg så meget fast på:

Hvis vi ikke kæmper imod Illuminati eller New World Order, så vil vi kæmpe imod hinanden som mennesker og det gøre vi allerrede idag. 

Hvis Danmark holder op med at sutte røv på USA, så vil Danmark være nr.1 og Norge. 2 i Skandinavien...

...

 

 

Skrevet den 20-04-2012 18:28
2       2      
 
Profilbillede Dragon

SIMON: Som min kære onkel Dr.Dre siger: If you dont like me - blow me... Jeg vil bare give folk nogle tanker om Illuminati og give et svar på hvorfor musimske kvinder går med Hijab og formål...

Hvad folk siger om mine tanker og ideer er jeg ligeglad med.. Jeg har min familie, min tro til gud, mine venner og min forretning..

Det her er en typisk indvandre debat og om 3-4 dage bliver alt glemt og næste gang kommer der en ny indvandre debat og sådan vil det fortsatte min ven.. 

Jeg bor forresten i Sønder Jylland og her er der ingen Multikulturelt byområde ;)... This is Ghetto - this is BAGDAD;)...

Skrevet den 19-04-2012 01:09
1       3      
 
Profilbillede Dragon

Prøv at bruge hjernen ? Hun er fra DF og er hendes formål ved i sku da godt man - tag jer sammen og være realistiske...

Hun er fra DF og billedet er Racistisk - KAPISH!!!... 

Når en muslimsk kvinde går med HIJAB er det fordi hun får den samme beløning som en mand der dør ved helligkrig og det er hendes tro og biletten til PARADISET.. Det kan du, jeg eller ingen mennesker i verden lave om på, da det er hendes ideologi...

Illuminati og frimur har dannet den nye Danmark og mens de har gjordet jer fordomsfulde med Invandre/Musilmer debatter siden 2001 som er planlagt af selve USA! har de i realiteten ødelagt jer uden at i selv er bevidst om det. De har givet jer et mening med Livet og den er bygget op på: Bliv født, gå i skole, få dig en uddannelse, få dig et job, blive pensionist og hver Torsdag kommer Præsten forbi og fortæller jer at Jesus taget jeres syndere mens man venter på døden med smil i læbben. WOUUU.. Hvis det er mening med Livet, så værsgod og nyd turen.

GUD troende mennesker kommer aldrig til at bøje sig for USA eller acceptere de budskaber som de sender via teknolgi, nettet, tv, film, serie, reklamer, musik, teatre, politik og deres sprog som engang hed need to have og idag hedder MUST to have så i er med i deres puslespil..

VÆRSGOD og idag får i desværre ikke en udgave af TV2, DR, JP, BT eller NYHEDER, men af en Dansk Muslim som er imod Amerikanisering af min DEJLIGE DANMARK!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

Skrevet den 19-04-2012 00:35
2       8      
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere