Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
4
Boblerikon

Arbejde kan ikke betale sig for 151.000 danskere

For omkring 151.000 personer kan det ikke betale sig at arbejde. Så giver det mere mening at der findes på mange danskere på kontanthjælp.
Læs hele historien på www.dr.dk
Profilbillede
Banditten

Det er jeg ikke nødvendigvis enig med dig i at det gør. Jeg tror at det for mange danskere er en del af deres identitetsfølelse at have "noget at stå op til". Selvfølgelig er der nogle imellem som ikke ser sådan på det. Men jeg vover pelsen og påstår at de fleste egentlig gerne vil arbejde, hvis der er et arbejde der matcher deres kvalifikation. Også selvom arbejdet måske kun giver marginalt mere end de offentlige ydelser.

Arbejde er andet end penge, og - tror jeg -enhver der har været arbejdsløs mod sin vilje bliver meget hurtigt træt af at være arbejdsløs. Dette selv om de ikke nødvendigvis er ensbetydende med at de går på røv og albuer.

/Banditten

Skrevet den 23-05-2012 16:15
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Heine

Jeg er helt enig med dig Banditten, og der er helt sikkert mange af den slags også. Jeg kunne selv aldrig finde på at gå hjemme og ikke lave noget seriøs dag ud og dag ind. 
Dog har jeg også talrige eksempler på folk som passer sig selv mens de lever af kontanthjælpen.  

Skrevet den 23-05-2012 16:52
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jakob Bank

Jeg kan fortælle jer, at der er masser af mennesker, der sidder og ser Venner og ryger joints og spiser pizza og er lykkelige over, at nogen gider sponsorere det uden at forlange noget igen.

Og hvad er det for en holdning, at man kan komme og forlange, at et arbejde skal leve op til ens kvalifikationer? Hvis man føler sig for fin til at gå med aviser, er det altså fuldt ud legitimt at sætte sig ned og sige "hit med pengene"?

Og skal vi acceptere, at de - ifølge jer - få, der rent faktisk bare ikke gider arbejde, bare lader være og lader sig forsørge?

Kontanthjælp bør ikke være et attraktivt tilbud, man bare sådan uden videre kan tage imod, hvis man føler for det. Det skal være så ubehageligt - og udbetale så lidt - at være på kontanthjælp, at man vil gøre alt for at undgå det.

Hvor hyggelig og sympatisk tanken end er, kan et samfund selvfølgelig ikke hænge sammen, hvis man lader det være op til indbyggerne selv at afgøre, om de vil bidrage eller kradse ind.

Skrevet den 23-05-2012 23:41
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jacob Rohde

Det er en virkelig skræmmende statistik.

Skrevet den 24-05-2012 07:21
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.