Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om Facebook fra A til Å

Hvem er Thomas Bigum?

Hvad er dit navn og alder? 

Mit navn er Thomas Bigum, og jeg er født i 1977.

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Jeg hjælper virksomheder og personlige brands med at indtage og beherske de sociale medier i deres forsøg på at bygge relationer med kunder.

Hvad skriver du om?

Iværksætterens vinkel på Facebook, underforstået at iværksætteren vil være særligt udfordret i kraft af at ingen eller kun få kender virksomheden på forhånd.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Jeg forsøger at lukke hullet mellem begynder og øvet Facebook-administrator. Blot fordi man har brugt Facebook som privatperson i op til flere år, bør man ikke drage den konklusion at man så pr. automatik er rustet til at være der som virksomhed.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Godt gammeldags jord under neglene. Fra min baggrund som affiliate gik jeg på Facebook for at skabe trafik jeg kunne rette mod bl.a. klikbetalte reklamekampagner. Det skabte i 2009 og 2010 nogle af tidens allerstørste Facebook-grupper og Facebook-sider. De fleste af virkemidlerne hentede jeg i undergrunden på amerikanske hacker-fora, hvilket jeg krydrede med mit talent for at være god menneskekender. Da jeg i sommeren 2010 nåede den konklusion, at stort set ingen herhjemme kunne gøre det jeg gjorde, valgte jeg at brande mig som decideret ekspert. Den branding ledte til kunder i sværvægtsklassen, og derfor forlod jeg undergrunden og stiftede ekspertvirksomheden.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Alle iværksættere som har gang i et eller andet på Facebook. Noget af mit indhold henvender sig til dem der har en forretningsmodel hvor det giver sig selv at man møder virksomheden på Facebook, og noget vil henvende sig til dem der på grund af produktet eller virksomhedens karakter har det svært. Nogle skal gøgle på en Facebook-væg - andre skal faktisk nøjes med at købe annoncer. Der er indhold til begge genrer

Hvem er du rent privat?

Jeg er singlefar på mit elskede Amager i cykelafstand fra mit elskede København. Jeg udlever mine to store passioner som i skrivende stund er sociale medier og den bedst mulige opvækst til mine to døtre.

Er der andet vi skal vide om dig?

Jeg er kendt for at være rapkæftet, og til mit held lykkes det ofte at være det på den sjove måde. Jeg elsker satire, ironi og kække vittigheder, hvilket på nogle mennesker virker som et udtryk for et lidt for stort ego. I realiteten er det vist mit skjold mod den indre sårbare Thomas Bigum. Han er et sted herinde, og man kan eftersigende se ham ind igennem glimtet i øjet.

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: www.thomasbigum.dk

Man kan finde mig på Twitter her: @thomasbigum

Man kan finde mig på Facebook her: /thomasbigum

Om denne blog


Få besked når Thomas skriver


Kurser og foredrag

Vil du opleve et af Thomas's oplæg?
Se kalenderen for 2013 her


Thomas på Twitter

Hvis du vil have besked når Thomas og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:
 


Seneste kommentarer