på Amino

Det er der gang i - 2008

Skrevet  23-03-2008 00:44  af  Thomas Rosenstand 

November 2008

Det kniber altså med tiden - men et enkelt link til et sted med billige lån skal der da være plads til. Og måske også et link til læger med akupunktur som speciale

August 2008

Jeg må indrømme, at denne sektion er en smule forsømt. Aldrig før har vi været så booket op så lang tid frem. Det handler om alt lige fra møbler over grøn rengøring til bøger online. Og så skal vi ikke glemme kampen om at få besat de mange ledige jobs i Danmark. Og de mange andre, der ikke nævnes her. Sagen er nok den, at jeg ikke har tiden til at skrive her - undtagen ved særlige lejligheder. Sådan må det være.

Marts 2008

Den første måned efter vi meldte ud, at vi lægger driften om til økologisk.. Sludder! Lægger om til 100% online. Og inden månedens første dag var omme (oven i købet en lørdag), kunne vi notere FLSmidth koncernen samt JP/Politikens Hus på kundelisten. Hvordan mon mandag bliver - når nu en lørdag opfører sig sådan? 

Forsømt at skrive her et stykke tid - og det skyldes nok en kombination af glemsomhed og travlhed. Blandt meget andet har vi sat ny hjemmeside i luften selv - med fokus på søgemaskineoptimering naturligvis. Men der er da også sket lidt mere.

Februar 2008

Ny måned - og nye budgetter er landet. Det er bl.a. kontorforsyningsfirmaet SAPA, der er kommet i folden hos os. 

Min svigermor satte en blog om penge i luften i denne måned.

Natursten er vel altid bedre end betonfliser - det ser det i alle fald ud til!

Vi skal også gøre noget med brystforstørrelse og hårfjerning - og så er det vel passende med ny BH?

Der er noget, der hedder Interim Management. Det skal danske virksomheder til at høre en del mere om.

De gæve gutter i Odense skal sælge meget mere VVS online - og brødrene skal sælge flere skabe.

Prøv nu hellere bare én gang at være turist i Grønland. Det er både smukt og ret friskt i temperaturen ;-)

Lad os ikke glemme den vigtige desinfektion - når vi nu lige i dag har sat nyt website i luften for Rodalon.

I går satte vi forresten et privathospital i luften - de er vist ret gode til operationer og den slags.

 

Januar 2008: 

Den 23. januar gik Lene Bjerre i luften med den nye kollektion - vi bygger nye flash m.m. til hele sitet to gange årligt. Musikken? Det er et KRAV fra kundens side - vi beklager Zip it!

Vi har landet Gyldendal - de fylder godt i produktionsplanen... Og for de testosteronprægede Conceptere er der masser at se på i afdelingen for lingeri.

Vi har sat ny hjemmeside i luften for Grupperejsebureauet, og de sælger - sjovt nok - grupperejser og studierejser.

Det startede lige så vildt, som det gamle år sluttede. Nu skal vi sørme også til Skagen - til Sydfrankrig og ud at køre med bybusser i Århus. Sikke berejste, vi bliver :-) Bliver det for vildt, må vi jo tage et stik hjem. For nu bare lige at nævne nogle få... Vi skal nok få helt nyt tag på det - og ellers må vi jo slå alarm... Det kan nok være nødvendigt, hvis man f.eks. er verdens største distributør af Mobile Phones, ikke? Jo - vi får såmænd fint tiden til at gå her i Himmerland Ick!

Og så er der gang i søgemaskineoptimering med p.t.21 (!) igangværende opgaver med SEO Big Smile