Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino fra Silicon Valley

Hvem er Carsten Jacobsen?

Hvad er dit navn og alder?

Carsten Jacobsen, 36 år (1975)

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Arbejder som softwareudvikler inden for mobilindustrien. I fritiden blogger jeg om personlig udvikling, drømme, målsætning og livet i Californien. Jeg vil starte på at holde foredrag ifm. et par Danmarksture i år. Jeg interesserer mig iøvrigt for sociale medier og arbejder på et par hyggeprojekter. Mest til mig selv, men hvem ved ...

Hvad skriver du om?

Jeg interesserer mig primært for it, bor midt i Silicon Valley og oplever derfor trends og innovation opstå på nærmeste hold. Der er et helt unikt miljø for iværksætteri i Silicon Valley, som bl.a. danner base for globale virksomheder som Google, Apple, Intel, Facebook, Ebay og andre kendte virksomheder. Jeg skriver derfor også om hvad danske iværksættere kan lære af Silicon Valley-startups. Jeg interesserer mig en del for investering og finansiering.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Jeg skriver primært for dem der allerede har stiftet bekendtskab med iværksætteri, dvs. nystartede iværksættere og iværksættere som gerne vil vækste deres virksomhed.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Jeg har været iværksætter og selvstændig i 9 år af mit liv og har arbejdet som produktchef for en international teknologivirksomhed. Jeg har arbejdet med elektronik og softwareudvikling siden jeg var 12-13 år og har modtaget tre nationale opfinderpriser.

Jeg lærte intet nævneværdigt af skolesystemet. Jeg startede min første virksomhed da jeg studerede på Aalborg Universitet, og det var langt mere interessant end undervisningen.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Iværksættere generelt, men mest iværksættere som ønsker at vækste deres virksomhed. Iværksættere med blikket rettet mod Silicon Valley vil også kunne finde inspiration.

Hvem er du rent privat?

Jeg er forlovet med Amber, og vi bor på Santana Row, San Jose, i Californien. Vi skal giftes til september og mødte hinanden på et løbeteam hvor vi begge trænede til Kaiser Half Marathon i San Francisco.

Er der andet vi skal vide om dig?

Største præstation: At tabe mig 70 kg. Motion: Løber - har gennemført to marathons. Kendt som: Danskeren i den gule Corvette. Afhængig af: Vin fra Silicon Valley wineries. Yndlingsbeskæftigelse: At mødes med de andre drengerøve i superbilsklubben lørdag formiddag. Motto: Pain is temporary - pride is forever. Mål: At skabe en succesvirksomhed i Silicon Valley. Hemmelighed: Har et skab fyldt med Ole Henriksen-produkter og er stamkunde på hans spa i Hollywood.

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: www.strongpeople.dk

Man kan finde mig på Twitter her: @CarstenJacobsen

Man kan finde mig på Facebook her: www.facebook.com/carsten.net

Om denne blog


Få besked når Carsten skriver


Om Carsten Jacobsen

 
Jeg arbejder som Developer Evangelist i tech startup virksomheden CloudRail, og har min base i Silicon Valley, Californien. Jeg har founded/co-founded flere virksomheder, og interesserer mig for teknologi og software, specielt i relation til iværksætteri.


CloudRail 
www.cloudrail.com 

Twitter 
twitter.com/carstenjacobsen

Blog
www.apicowboy.com

Carsten på Twitter

Hvis du vil have besked når Carsten og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her: