About Kasper Birkeholm Munk's Blog

Om denne blog


Få besked


Om

Velkommen til. Jeg hedder Kasper. Til dagligt driver jeg sammen med passionerede kolleger Opfinderrådgivningen som hjælper iderige danskere med at få deres ideer ud over rampen. Vores specialitet er salg af ideer på licens til virksomheder og intet føles bedre end at hjælpe andre med at lykkedes med deres ideer. Gennem min erfaring som iværksætter har jeg lært det på den hårde måde. Lært hvad der sker når man med øje på verdensherredømmet fyrer den af bag nedrulllede gardiner og glemmer at involvere og forstå virkeligheden udenfor.

Af skade bliver man klog men sjældent rig. De store fejltagelser er min vigtigste erfaringsbase. Her på min blog kommer det til at handle om virkeligheden - om hvordan man bruger den til at skabe bedre og mere bæredygtige ideer. Så forvent indhold fra min hånd der strækker sig fra metodiske how-to’s, tips og tricks til abstrakte og til tider filosofiske helikopterperspektiver på det kreativite mindset, tillid, ideudvikling og andet til sæt-i-værk-faget henhørende.

Og hvis du ikke allerede kender Opfinderrådgivningen og vores indsats med at træne og hjælpe både nutidens og fremtidens værdiskabere er du hermed inviteret til at udforske om vi måske kunne hjælpe dig med dit næste idéeventyr. Kig med nedenfor!

Medvind,
Kasper

 

Opfinderrådgivningens hjælper borgere i DK med at nyttiggøre deres gode ideer. Den primære forretningsmodel er forbinde den gode ide med en den bedste virksomhed og så hjælpe med at indgå en licensaftale mellem parterne. Rådgivningen er finansieret af Forsknings- og Innovationsstyrelsen og en del af den danske innovations- og erhvervsfremme-indsats. Vores tilgang er meget praktisk og vi sætter stor pris på et aktivt samarbejde med dig der har fået ideen. Årligt rådgiver vi ca. 5000 iderige borgere, screener ca. 1000 ideer/opfindelser og sælger 10-15 af disse på licens. Vores rådgivning er gratis. www.opfind.nu

Opfinderrådgivningens metoder og tilgang også blevet til en uddannelsestjeneste. Opfinderrådgivningens skoletjeneste er vores træningslejr for dygtige studerende og elever landet over. Vi træner evnen at identificere nye innovationsområder og omsætte disse til relevant ideudvikling gennem en praktisk og hands-on tilgang og design thinking. Det er vi ret friske til!
www.opfind.nu

Opfinderrådgivningen driver idé- og modelværkstedet Fablab TI, hvor borgerne kan lave modeller og tidlige prototyper med 3D-print, laserskæring, folieskæring m.m. Der er fri adgang mandage og onsdage fra kl. 9-16 på Gregersensvej 1F, Taastrup hos Teknologisk Institut, Opfinderrådgivningen. Virksomheder kan på de andre dage opnå adgang til fablabbet som produktudviklings- og prototypefacilitet.
Fablabbet er kuvøse og arnested for nye opfindelser, ideer og virksomhedseventyr!
https://www.facebook.com/fablabti