Amino Ekspertblog

Karina Wellendorph blogger om ledelse, motivation, medarbejderudvikling, løn, optimering af processer, personaleadministration og om, hvad der skal til for at skabe succes sammen med sine medarbejdere. Hvad betyder det at spille på vinderholdet? Hvorfor er både evne og vilje afgørende? Og hvordan sætter lederen begge dele i spil, så vinderholdet opstår? Hun har i årevis arbejdet i, og med, små – og mellemstore organisationer og har dyb viden om de udfordringer, som ejere og ledere står med hver dag - fx i forhold til personaleadministration, processer omkring lønstyring, teams og medarbejderudvikling. Derudover har Karina mere end 20 års erfaring inden for ledelse og ved hvordan man skaber gode teams, der samarbejder og gør hinanden stærke.Mød hende på www.bluegarden.dk

About Karina's blog

Om denne blog


Få besked når Karina skriver


Om Karina

Karina Wellendorph blogger om ledelse, motivation, medarbejderudvikling, løn, optimering af processer, personaleadministration og om, hvad der skal til for at skabe succes sammen med sine medarbejdere. Hvad betyder det at spille på vinderholdet? Hvorfor er både evne og vilje afgørende? Og hvordan sætter lederen begge dele i spil, så vinderholdet opstår?

Hun har i årevis arbejdet i, og med, små – og mellemstore organisationer og har dyb viden om de udfordringer, som ejere og ledere står med hver dag - fx i forhold til personaleadministration, processer omkring lønstyring, teams og medarbejderudvikling. Derudover har Karina mere end 20 års erfaring inden for ledelse og ved hvordan man skaber gode teams, der samarbejder og gør hinanden stærke.

Mød hende på www.dataloen.dk 


Seneste kommentarer