Ekspertblogger på Amino om salg

Hvem er John Harmsen?

Hvad er dit navn og alder? 

Mit navn er John Harmsen, og jeg er født i 1964.

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Jeg er iværksætter og har netop fejret 10 års fødselsdag med www.Salgs3ner.dk + JohnHarmsen.dk. Hos Salgs3ner.dk afholder jeg salgstræning til både nye og erfarne sælgere. Hos JohnHarmsen.dk udvikler og afholder jeg bunkevis af foredrag til både det private og offentlige segment. Derudover barsler jeg med opstart af nye web-butikker.

Hvad skriver du om?

Jeg skriver om hvordan du lykkes som sælger, hvordan du tackler nedgangstider, samt om hvordan du coacher og motiverer dine medarbejdere.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Jeg skriver til alle der har med salg at gøre. Som sælger bliver du aldrig udlært, så uanset om du har ingen eller mange års erfaring med salg, vil jeg opfordre dig til at hente inspiration i mine blogs.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Engagement! Siden jeg startede Salgs3ner.dk, har jeg hver dag konstant arbejdet, tænkt og drømt om hvordan jeg hele tiden kan blive bedre til mit fag. Hvad er det markedet efterspørger? Hvad skal jeg kunne for at inspirere, træne og udvikle et andet menneske? Hvad er det "nye" inden for salg?

Som du måske kan læse, brænder jeg for mit fag. Og når jeg kan arbejde med det jeg brænder for, bliver det samtidig til min hobby. Brændstoffet hos mig er at jeg vil vedblive at være blandt de bedste i Danmark til at salgstræne og inspirere. Intet mindre.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Folk der skal sælge deres budskab, vare eller ydelse. Folk der er gået i stå salgsmæssigt. Folk der mangler gode råd til at overleve på et til tider svært marked.

Hvem er du rent privat?

Jeg er en stor "dreng" der elsker at lege. Jeg bruger min fritid  med min kæreste samt min voksne datter. Hvis jeg altså ikke lige er ude og træne med løb, cykling, golf eller motocross. Eller finde på nye tiltag i min virksomhed. Jeg bor i Nordsjælland.

Er der andet vi skal vide om dig?

Jeg er certificeret indenfor NLP og DISC. To superspændende værktøjer jeg benytter hver dag når jeg coacher eller holder foredrag.

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: www.salgs3ner.dk eller www.JohnHarmsen.dk

Man kan finde mig på Twitter her: John Harmsen

Man kan finde mig på Facebook her: John Harmsen

Om denne blog


Få besked når John skriver


John Harmsen på nettet

Besøg Johns website - klik her.


John på Twitter

Hvis du vil have besked når John og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer