Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om iværksætteri og grafisk produktion

Hvem er Jesper Norbøll?

Hvad er dit navn og alder? 
Jesper Norbøll – født Norbøll i 1975, men fik efternavnet Reich da mine forældre blev skilt og min mor blev gift igen. Skiftede så selv Reich ud med mit oprindelige efternavn da jeg blev gift. Norbøll er et slægtsnavn, og ”vi” er 5 der bærer navnet i dag.

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?
Primært bruger jeg min tid i virksomheden MediaMouse som er et grafisk produktionshus. Sideløbende har jeg med to andre virksomheder at gøre, foruden at jeg er født med iværksætteri i blodet.

Hvad skriver du om?
På Amino blogger jeg om iværksætteri set ud fra at bredt perspektiv. Hvis jeg kigger på det helt firkantet, så burde jeg blogge om nogle grafiske emner, men der er rigtig mange hjørner af iværksætteri som jeg syntes mangler at komme frem i lyset. Så det er det som jeg har sat mig for at få kastet noget lys over. Det er f.eks. emner omkring det at være kronisk syg og samtidigt drive virksomhed, at måtte lukke sin virksomhed, små detaljer som kan hjælpe en til at skille sig ud fra mængden m.m.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?
De ting jeg blogger om, kan bruges af alle – uanset om de er inden for vinduespudsning, SEO eller f.eks. er studerende med en spirende iværksætterdrøm. Jeg forsøger at tage ret avancerede emner – som f.eks. da jeg skrev om prissætning i indlægget ”Smølfepenge” – og så hive dem ned på et niveau hvor alle kan følge med.

Hvordan er du blevet så dygtig?
Jeg har drevet virksomheder on/off siden jeg var 18 år gammel, og har også været med i opbygning og lukning af virksomheder af forskellige typer. Så jeg har meget erfaring i bagagen hvad angår mange forskellige aspekter af iværksætteri, både på det faglige, private og personlige plan.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?
Forhåbentlig de fleste. Nogle indlæg er rettet imod dem som står og overvejer at springe ud i at blive selvstændig/iværksætter, mens andre er skrevet til en bredere målgruppe.

Hvem er du rent privat?
Jeg er en detaljeorienteret person som er meget hurtig til at lære og suge ny viden til mig, men også god til at lære fra mig igen. Jeg er notorisk kendt for mine længere forklaringer. Jeg hader selv at få en halv, overfladisk forklaring. Jeg elsker at høre historier og er generelt en meget kreativ og skævt tænkende person. Jeg har dyb respekt for folk der tør at skille sig ud og stå ved deres holdninger – også selvom jeg ikke nødvendigvis er enig med dem. Jeg hader til gengæld småborgerlighed og mener at jorden er for lille til folk som misbruger andres tillid og respekt.

Er der andet vi skal vide om dig?
Jeg bor i Allerød i Nordsjælland sammen med min kone Diana, vores datter Thea på 2 år og vores to  papegøjer. Jeg har den kroniske tarmsygdom Morbus Crohn som jeg har lidt af siden jeg var omkring 20 år gammel. Min fritid er ret sparsommelig, men jeg bruger den bl.a. på at lege med min datter, og så bygger og flyver jeg med modelhelikoptere og modelfly, som for mig er den ultimative form for afkobling fra en ellers hektisk dagligdag.

Hvor kan man ellers møde dig?
Jeg hænger selvfølgelig ud på Amino – dog ikke så meget som jeg ønsker, men jeg har svært ved at finde så meget tid til det som jeg tidligere har. Men ellers kan man besøge MediaMouse’s hjemmeside www.mediamouse.dk eller tage et kig på vores YouTube-kanal www.youtube.com/MediaMouseDenmark og se hvad jeg og mine dygtige kolleger går og hygger os med.

Når jeg har mentalt overskud til det, så plejer jeg også at lade nogle af mine tanker fra dagligdagen flyde ud på www.twitter.com/MediaMouse_DK

Om denne blog


Få besked når Jesper skriver


Jesper Norbøll

"Du kommer aldrig foran dine konkurrenter hvis du altid træder i deres fodspor..."- Hvem er jeg så?
Jeg er iværksætter, grafisk nørd, 42 år gammel og bl.a. stifter af det grafiske produktionshus MediaMouse, som er det jeg primært beskæftiger mig med i dag.
Jeg er ekspertblogger på Amino inden for generelt iværksætteri.

- Og hvad gør at jeg mener jeg ved noget om dette?
Jeg har drevet virksomheder on/off siden jeg var 18 år gammel - eller rettere; jeg har haft CVR/SE-nummer siden jeg var 18 år. Jeg har været med til at starte, vækste og lukke virksomheder, så jeg mener også at jeg har prøvet lidt af hvert og med udgangspunkt i disse oplevelser er det så at jeg blogger om iværksætteri, livsstilen og det at opstarte og drive virksomhed. 

Hvis du vil vide noget mere om mig og mit liv som iværksætter, så kan du følge min Vlog på YouTube: https://www.youtube.com/user/JesperNorboell

Er du nysgerrig omkring hvad vi går og roder med i MediaMouse for tiden, så tag et kig her.


Jesper på Twitter

Hvis du vil have besked når Jesper og ligesindede amino-bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her: 
Seneste kommentarer