på Amino

Amino Medieinformation

Amino er Danmarks største iværksætter community 

Amino har over 200.000 månedlige iværksætter ifølge Gemius - det officielle måleredskab for danske internet medier (se www.fdim.dk)

Vi tilbyder en bred vifte af markedsføringsløsninger og kreative løsninger. 

Alt fra almindelig bannermarkedsføring hvor du kan synliggøre din virksomhed over for disse brugere, nyhedsbrev hvor du kommer ud til over 40.000 ugentlige modtagere, One2One mails hvor du er ene-annoncør, Partnerskaber, integrationer m.m.

Ingen opgave er for lille til os, men samtidig er vi reelle nok til at sige nej tak til alt for store opgaver. Amino skal ses som en samarbejdspartner, hvor vi hjælper både de helt små med at vækste, samt de helt store med at eksponere sig. 

Al vores annoncering sælges på CPM (Cost Per Mille - Altså pris pr. 1000 visninger (mille = 1000 på latin), eller fastprisaftaler ved partnerskaber og integrationer. 

Vi er bekendte med, at ingen kunder er ens, derfor er dialog vejen frem for os, og vi prøver at dække alles behov - så har du spørgmål omkring hvordan din annoncering skal gribes an, og hvad vi kan tilbyde i forhold til netop det behov I har, så kontakt vores Salgs- og Mediechef, Zouheir.

Velkommen

Her finder du informationer om priser, formater, nyheder samt udtalelser fra nogle af vores samarbejdspartnere og annoncører.

Kontakts os for annoncering og yderligere information:

 

Vi glæder os til at snakke med dig og hjælpe dig og din forretning med at få den succes du fortjener.

EmediateAd

Amino bruger Emediates bannerstyringssystem, EmediateAd til håndtering af deres bannere. Lige nu kan du prøve det gratis i 30 dage ved at klikke ind på www.emediate.com  

Optimer din online reklameplads ligesom Amino med EmediateAd.