på Amino

Fif Beck's Announcements

Taastrup
31  Indlæg
107  Point

Fif Beck finder du også her:
 • 20-08-2012
 • Hvad med alt det skriftlige i firmaet? Drop det!

  http://www.sn.dk/Fif-Drop-skriftlig-kommunikation-til-mig/Hoeje-Taastrup/artikel/218013 

  Læs her om en smart måde at bruge Dropbox på til at få lavet firmaets tekstarbejde.

 • 14-02-2012
 • Opdatering af hjemmeside - My way

  Så er min hjemmeside blevet trimmet. Men det er lidt svært, da jeg gør det selv. One.com og jeg er ikke helt på bølgelængde, når det gælder frames og andre editeringshurdler i deres Ilosoft Webpage composer. Når jeg denne gang ikke allierer mig med en professionel hjemmesidedesigner, er det fordi, der ofte sker ændringer i mit firma. Her står tingene ikke stille, og så er det nemmere selv at lave opdateringerne og tilføje nye sider. Jeg håber, resultatet er tilfredsstillende.Idea

 • 07-09-2011
 • Foredrag og kurser om kommunikation - dE'e jo egg Lie mAjet , vel?

  Mangler du inspiration til det næste arrangement for dine medarbejdere, så tag et kig på min hjemmeside www.fifbeck.dk og læs f. eks. om det deltagerinvolverede foredrag "Tal ordentligt, du. Det gælder også, når du skriver"

  Her sættes fokus på den gode kommunikation, og hvilke virkemidler sproget har. På den måde får jeres firma et løft, når det gælder modtagerbevidsthed, og I vil opdage, at I bliver meget mere bevidste omkring jeres måde at kommunikere på. Det resulterer i bedre tekster til målgruppen for jeres tekster. 

  Er retskrivningen blevet lidt rusten, anbefaler jeg et grammatisk brush-up-kursus, hvor de basale spilleregler lige bliver genopfrisket, samtidig med at kommaet bliver sat på plads.

  Husker du f. eks. forskellen på høre/hører?

  Ved du, hvornår man skriver I/i?

  Og hvordan er det nu med ad/af?

  Hedder det løbende eller løbene?

  Hvor finder man gode råd og tips?

  Hvad er klassiske fejltyper, og hvad kan man gøre?

  Alt sammen bliver gennemgået i et halvdagskursus, der i letfordøjelig og uhøjtidelig, men faglig kompetent facon optimerer jeres skriftlige korrespondance. På den måde er din læsers fokus på dit indhold og ikke på formen.
  For dE'e jo egg Lie mAjet vådn vI, sKriweR, vel?Embarrassed

RSS