på Amino

Daniel van Acker's Announcements

38 år fra København
180  Indlæg
663  Point

Daniel van Acker finder du også her:
 • 14-04-2016
 • Få styr på dine video'er med Kideo

  – Simpelt video CMS til virksomheder, der tager online-video seriøst.

  Med Kideo video CMS slipper du for de irriterende reklamespots, som du må leve med på alternative video-løsninger som YouTube. Fremstå professionel og lad ikke dit publikum miste fokus. Dit publikum er interesseret i dine videoer!

  INGEN reklamer, tak!

  Med Kideo får du en online video platform, hvor du nemt kan udgive og levere video online, uanset hvordan din eksisterende hjemmeside er bygget op. Med Kideo video platformen får du en dedikeret videoside, der er din helt egen.

  Daniel
  Kideo.dk

 • 24-07-2013
 • Tid til Ackers.dk - Freelance Webudvikler og designer

  Siden januar 2013 har jeg kørt Ackers.dk, hvor jeg hjælper en masse virksomheder med at komme ud over scenekanten, sprede deres budskaber og få online succes.

  Jeg holder til i København og indgår typisk som webudvikler og webdesigner i en freelancer rolle, men hjælper også en del med digital content som video, banners, billeder, kampagner og ikke mindst indhold til sociale medier.

  Jeg har haft domænet siden 2002 så det har taget mig 11 år at springe ud! I mellemtiden har jeg brugt tiden på at uddanne mig og arbejdet for/med forskellige start up's og reklamebureauer, som har givet mig den ballast og viden jeg bruger i min dagligdag. 

 • 21-02-2012
 • DotDate for Smartphones

  Sammen med 2 kammerater jeg sammensat en ny og spændende gratis dating side for Smartphones brugere, der gør tingene på en lidt anden måde. Her kan du bl.a. finde Inspiration og idéer til Spisesteder som du kan bruge hvis du ønsker at oprette din egen date. Det er 100% anonymt hvis du ønsker det ;) - Kig ind og se om det er noget for dig. 

  DotDate.dk

 • fotovibes lukket ned

  fotovibes lukket ned - for meget arb og få lidt brugere  :/

 • 13-06-2011
 • Bedre billeder lige nu

  Netop nu arbjeder jeg på et projekt og som skal gøre det nemmere at få bedre billeder uden det store besvær. Jeg har skabt en online service med en programør kammerat jeg tidligere har læst sammen med så pt. går det meste af min tid med at forbedre denne service så den rammer lige ind i målgruppens behov.

  Servicen hedder Fotovibes.com og er et alternativ til Photoshop / en grafiker, hvor du selv som ikke grafisk begavet kan behandle dine billeder på en nem og fix måde.

  Føl dig fri til at teste systemet og la mig høre hvad du synes ;)

  Alt det bedste herfra!

  Daniel
  Fotovibes.com

RSS