>
 

Kontorhotel og Mødelokaler Udlejes - Kontorplads udlejes i Aalborg

Til Leje > Kontorplads > Aalborg

Oprettet: 16. februar 2009 01:12 - Sidst rettet: 3. oktober 2011 07:25 -  Vist 2049 gange

94%
Der er ikke nok Kontorpladser i Aalborg til at vise en gennemsnitlig leje Kvadratmeterprisen er 94% lavere end andre Kontorpladser i Aalborg
Lokation Fakta

Økonomi

Leje pr måned i alt2.500 DKK
Leje pr. år pr. m227 DKK
Driftsudgifter pr måned500 DKK
Depositum7.500 DKK
MomspligtigtJa

Størrelse

Kvadratmeter i alt1100 m²
Kontorpladser i alt10
Kontorpladser ledige50
Etager2
Byggeår2002
Senest renoveret2009

Faciliteter

TelefonJa
FaxJa
PrinterJa
Trådløst internetJa
BredbåndsinternetJa
ReceptionsserviceJa
TelefonserviceJa
Mulighed for frokostordningJa
MøbleretJa
Køkken/thekøkkenJa
Antal toiletter4
AlarmJa

Øvrigt

Ledigt fra20-09-2010
Liggetid4969 dage
Beskrivelse
City House ***** International Business Center og Kontorhotel.

City House er Aalborgs nye eksklusive "International Business Center" – et full service kontormiljø og kontorhotel – der er indrettet som fælles erhvervsdomicil for et varieret antal fremsynede virksomheder, og som alle ønsker at virke i et moderne fungerende kontormiljø, med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsforhold midt i Aalborg Centrum.

Ejendommen er på ca. 1.100 kvm. og vi råder over 42 egne P-pladser lige udenfor døren.

City House tilbyder dig muligheden for et professionelt kontorfællesskab, med moderne og innovative kontorer i et mondænt miljø med en lang række af fælles service faciliteter.

Styrk din virksomhedsprofil i eksklusive omgivelser. Få dig en attraktiv firmaadresse med høj signalværdi. Her får du og din virksomhed en professionel profil, med City House i Jyllandsgade på dit visitkort.

Som lejer hos City House kan du forvente det bedste til yderst fornuftige priser. Vi kan tilbyde skræddersyede og fleksible kontorlejemål som passer til netop din virksomhed. City House er også det oplagte sted at starte som selvstændig. Du kan nemt udvide eller nedjustere størrelsen på dit kontorbehov.

Du kan flytte ind i City House, hvor alt står klar til fra første dag. Smagfuldt indrettede og varierede kontorer i meget præsentable rammer, i private kontorer eller ”open space” kontorpladser, flotte mødelokaler, konferencelokale, kantine, fax-, printer- og kopi-rum, gennemtænkt infrastruktur med bl.a. high speed Internet, kaffe/the-bar, frokostordning, rengøring m.v.

Her er der mulighed for at vælge mellem leje af fuldt servicerede kontorer eller vælge en løsning med et virtuelt kontor, med eller uden telefonpasning, adresseservice, postservice m.v.. Vi tilbyder tillige flere individuelle muligheder for at leje sig ind på f.eks. timebasis, dagsbasis, ugebasis, månedsbasis m.v. til kontorplads eller til vores møde- og konferencelokaler m.v. Kontakt os med dine ønsker og behov, - og vi vil gøre vort bedste for at opfylde disse.

Du kan glæde dig til at blive nabo til de øvrige imødekommende danske og internationale virksomheder, som alle nyder fordelene ved at være en del af fællesskabet som gode naboer i City House. Du kan læse mere om alle dine naboer i City House, ved at benytte linket på forsiden til informationerne om de enkelte virksomheder.

Vi byder dig velkommen i City House - hvor nøgleordene er Kvalitet og Service med Sikkerhed...

Kontakt City House på tlf. 70 23 17 00 - og du kan læse mere herom på vores hjemmeside www.cityhouse.dk

Hvis du er logget ind kan du tilføje denne annonce til din favoritliste!
Lokation Beliggenhed
City House - Jyllandsgade 20, 9000 Aalborg
Klik på +/- for at zoome ind og ud på kortet. Træk og slip med musen eller klik på pilene for at navigere rundt.