>
 

Avalon udlejer klinik, kontor og undervisningsrum - Klinik udlejes i København K

Til Leje > > København K

Oprettet: 21. december 2010 13:41 - Sidst rettet: 5. oktober 2011 06:24 -  Vist 4354 gange

0%
Der er ikke nok Kliniklokaler i København K til at vise en gennemsnitlig leje Kvadratmeterprisen er 0% lavere end andre Kliniklokaler i København K
Lokation Fakta

Økonomi

Leje pr måned i alt6.340 DKK
Leje pr. år pr. m2329 DKK
MomspligtigtNej

Størrelse

Kvadratmeter i alt231 m²
Etager1

Faciliteter

Antal behandlerrum3
Køkken/thekøkkenJa
Antal toiletter2
AlarmNej

Øvrigt

Ledigt fra01-01-2011
Liggetid4872 dage
Beskrivelse
Avalon - Linnésgade 14, 1. er centralt beliggende i København, 100 meter fra Nørreports station og lige over for det nye grønttorv, som er ved at blive bygget. Der er en stor underjordisk parkeringskælder på Israels plads, samt andre god Parkerings muligheder langs H.C. Ørstedsparken. Med kun 3 minutters gang, befinder du dig i en af Københavns smukke parker, H.C. Ørsteds Parken. Og 5 minutter den anden vej så er du i Botanisk have. Lejemålet er samlet på 231 m2 og har tre klinikker og et kontor, derudover er der et undervisnings lokale på 46 m2. Der udover er der et kombineret venteværelse og spisekøkken, to toiletter og et depot rum. Der er internetforbindelse på alle klinikkerne samt i undervisningslokalet.

Lige nu har jeg to ledige klinikker, ét delvist møbleret kontormiljø og stort lyst undervisnings rum med behagelige konference stole til leje.

Vi er pt. 2 behandlere. Sebastian som arbejder med Body SDS, healing og samtaleterapi og Steen som arbejder med Genkaldelsesterapi og clairvoyance. Vi søger etablerede behandlere eller rådgivere som har lyst til den synergi der er i at være flere behandlere et sted.

Priserne på klinikker er uden moms og inklusiv varme, el, vand samt andre drift omkostninger. Der udover tilbydes du at få dit billede samt et link til din hjemmeside på den fælles hjemmeside Avaloninfo.dk samt fri Internet adgang.

Klinik 1 er umøbleret ligger ud mod rolig gård. Klinikken er 16 m2 og til en månedlig leje på Kr. 6.340,-.

Klinik 2 er en lys, vestvendt og møbleret klink på 17 m2 som vender ud mod gaden. Den er til leje fast en dag til kr. 1580,- pr. måned. Du kan leje den 2 faste dage til kr. 2.800,-. Pr. måned. Eller 3 faste dage til kr. 3960,-. Pr. måned.

Klinikkernes priser gælder for 5 dage om ugen fra mandag til fredag fra kl. 8 til 18. og er inklusiv benyttelse af fællesområde: gang, garderobe, 2 toiletter og venterum, lige som det dækker fællesudgifter til toiletpapir, rengøring, el, vand og varme.

Hvis ikke Klinikkerne ikke er fuldt udlejet kan de lejes ad hoc for kr. 500,- pr dag fra kl. 9 til 18. Ring og hør om mulighederne for det.

Fælles kontoret er på ca. 22 m2 med plads til 3 kontorborde. Kontoret er delvist møbleret, og vender mod gården. Har du brug for et ekstra lokale, kan det lejes for kr. 600 ekstra pr. måned.

Undervisningen er 46 m2 meget lyst rum og vender mod vest og ud mod det nye grønttorv. Der en fast ophængt whiteboard plus div. Av udstyr. Der 16 konference stole i undervisningen, med mulighed for at supplere med NordMyra træstole.

Prisen for én aften fra kl. 18 til 22.30 er kr. 800,-. Pris for én lørdag eller søndag er kr. 1000,-. For en hel weekend får du for kr. 1800,-.
Udover undervisningen har du adgang til gang, garderobe, 2 toiletter, køkken med vand kedel, kaffemaskiner, diverse service, bestik og opvaskemaskine.
Hvis du er logget ind kan du tilføje denne annonce til din favoritliste!
Lokation Beliggenhed
Linnésgade 14, 1., 1361 København K
Klik på +/- for at zoome ind og ud på kortet. Træk og slip med musen eller klik på pilene for at navigere rundt.