Flex-job.dk – Re-thinking job seeking & Recruitment in 2018

Oprettet: 17. september 2018 13:49 - Sidst rettet: 21. september 2018 13:39 - Vist 158 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Jeg er i følgende branche(r):

  • IT, Teknologi, WWW
  • Servicevirksomhed

Status

Er i idefasen

Jeg skal bruge

250.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Flex-job.dk – en socialbevist virksomhed – hvor verdens bedste fleksjobbere samles og bliver løftet i flok.

Formålet har været at opbygge og udarbejde en portal/platform/et redskab som kan afhjælpe de udfordringer vores kandidater og virksomheder har ift. matching – dette er udarbejdet og foreligger klar til brug. På nuværende tidspunkt har vi brug for et lån/en invester, idet midlerne er opbrugt ift. etablering af det forholdsvise tunge idegrundlag, som Flex-job.dk er baseret på.

Det primære formål ift. behov for kapital er at virksomheden bliver profitabel, samt lave en målrettet markedsføringsindsats med fokus på at influere således, at resultatet derved vil medføre et brand som kan sælges til alle virksomheder, institutioner samt regioner/kommuner på landsplan, og eventuelt bidrage til viden og netværk, som potentielt kan komme Flex-job.dk til gavn.


Her er lidt om mig/os:

Forretningsplan, budget, markedsføringsstrategi med mv. fremsendes efter ønske. Betingelser om lån/investering forhandles indbyrdes parterne imellem.

Ejerne har sammenlagt allerede selv investeret over DKK 100.000 til udvikling, design og produktion af databaser mv. Der er ingen gæld i virksomheden.