Prisvindende madkoncept søger aktiv invenstor/partner

Oprettet: 1. oktober 2019 06:43 - Sidst rettet: 2. oktober 2019 13:16 - Vist 231 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Låne penge

Jeg er i følgende branche(r):

  • Handel
  • Servicevirksomhed

Status

Har omsætning

Jeg skal bruge

500.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Prisvindende ugandisk street food koncept, der tilbyder et hurtigt, friskt og sundt måltid på vejen, og et efterspurgt alternativ til den fast food, der kan fås i Danmark.
Konceptet har eksisteret i snart 5 år med stor succes i København og Århus, men gundet udløb af lejekontrakt i Århus, står vi og mangler lokaler fra d. 30/11-2019, Vi vil gerne tilbage til København, hvorfor der søges en aktiv partner/investor, som kan bidrage med erfaring og kapital. Kapitalen vil selvfølgelig også blive brugt på afgivelse af ejerandele.
En investering på 500.000 kr. lige nu, vil gøre, at vi kan åbne et attraktivt sted i København, Vesterbro med det samme, da vi har alt nødvendigt udstyr vi skal bruge, og sidder inde med gode tilbud. Hurtig handling påskønnes derfor, da det i sidste ende vil komme alle til fordel.


Her er lidt om mig/os:

En investering skal bruges på at åbne i en café/restaurant i København, da vi akut står og mangler lokaler. Jeg har drevet dette koncept i snart 5 år og bidrager med min drivkraft, passion, erfaring, et prisvindende pionerende koncept, som er testet og succesfuldt og 150.000 kr. i kapital.

Mine stærkeste sider er min drivkraft, HR, kreativitet, relations- og kommunikationsarbejde. Som udøvende musiker og forsanger, har jeg været vant til at gå forrest og fået nemt ved at stå foran et publikum og imødekomme mennesker. Endvidere har jeg læst retorik som bifag på Københavns Universitet, og haft job som retorisk konsulent for Københavns Kommune. Læser man yderligere vores anmeldelser på Facebook, er det foruden maden, den gode service og dejlige stemning omkring forretningen folk bider mærke i, og gerne kommer tilbage til. Jeg har formået at kommunikere ugandisk mad ud til den danske befolkning på en måde, der har skabt international omtale og med et udtryk, der er helt unikt.
Når det kommer til erhvervserfaring, har jeg stort set hele mit liv arbejdet i eller haft tilknytning til restaurationsbranchen. Det inkluderer arbejde som tjener, bartender, servicemedarbejder, køkkenassistent og nu 5 år som selvstændig restauratør.
Det er selvfølgelig en kæmpe fordel, at jeg selv er fra Uganda, da det kan fjerne mange forhindringer gøre det meget nemmere at etablere og vedligeholde samarbejde med bønder, leverandører, organisationer m.m. i Uganda.

Mine svage sider er administration og økonomi. Jeg har gjort mit bedste hidtil, men må indse, at bedre kompetencer på disse områder, kunne have gjort, situationen så helt anderledes ud i dag. Med andre ord er mine kompetencer stærkest ved arbejde med mennesker end med computer og Excel-ark.
Alle mine økonomiske ressourcer er investeret i projektet, hvorfor jeg ikke har yderligere privatøkonomi, jeg kan kaste ind i projektet. Jeg ejer heller ikke lejlighed eller andet, der kan tages friværdi i. Jeg er dog fortsat indstillet på at arbejde mere end fuldtid med en lav minimumsløn. Konceptet er blevet hele min tilværelse, og det har jeg lyst til, det skal blive ved med at være.

Se også disse relaterede annoncer

Overskrift Branche(r) Status Type Beløb
Profitabelt start-up I stærkt vækst søger låne kapital
  • Handel
Har omsætning Lån 10.000.000
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere