Profitabelt start-up I stærkt vækst søger låne kapital

Oprettet: 30. marts 2020 16:47 - Sidst rettet: 30. marts 2020 16:47 - Vist 233 gange

Jeg vil gerne:

Låne penge

Jeg er i følgende branche(r):

  • Handel

Status

Har omsætning

Jeg skal bruge

10.000.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

i virksomheden nofipa driver vi koncepterne PANTSAT.DK og STRAKSSALG.DK. Vi har oplevet stor vækst det seneste år, og vi søger derfor ny lånekapital.

Vi kan tilbyde at forrente dine penge med op til 9% i årlig fast rente, og kan tilbyde attraktive vilkår.

Vores virksomhed låner penge ud til kunder ved at tage genstande i sikkerhed (pantsat), eller købe ting for at sælge dem videre (strakssalg). Vi udbetaler som tommelfingerregel 40-60% af en genstands værdi. Det betyder at der ligger et varelager bagved lånekapitalen som har en markedsværdi på det dobbelte af lånet - der er altså stor sikkerhed bag lånet. Dette er blandt andet et aspekt som vores nuværende lånegivere, som inkludere erfarne danske erhvervsfolk og investorer, har lagt stor vægt på.

Vi startede i december 2018 i københavn, og har siden hen åbnet kontor i Århus. Vores tal afspejler tydeligt at vi er dygtige til at tjene penge på vores kontrakter.

Vores forretningsmodel er ret likviditetstung og vi søger derfor mere lånekapital for at imødekomme væksten og kundernes efterspørgsel. Vi søger ikke penge til at dække vores drift eller omkostninger da vi har nok kapital til dette.

Du kan se lidt mere her:

Lånegiver deck: https://bit.ly/nofipav61lenderdeck
Video: https://streamable.com/ao5ho

Hvis det har vakt interesse så tag gerne fat i os. I en videre dialog kan vi selvfølgelig uddybe tallene for forretningen.


Her er lidt om mig/os:

Virksomheden har allerede en bevist profitabel forretningsmodel.

Holdet bag virksomheden:
- Sander - direktør: tidligere marketingschef for Asien i Novozymes.
- Alex - IT og Juridisk ansvarlig: tidligere advokat fuldmægtig hos Kromann Reumert
- Thomas - online marketingsansvarlig: tidligere ansvarlig for online markedsfæring og digital strategi for Copenhagen card som er Wonderful Copenhagens digitale produkt.
- Martin - ansvarlig for Århus drift: tidligere centerleder i fitness world.

Herudover er der studentermedhjælpere tilknyttet som hjælper med videresalg af genstande samt udvikling a grafisk materiale.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere