Investor søges til cirkulær virksomhed i drift, der nu vil ekspandere i Europa

Oprettet: 1. juni 2019 12:36 - Sidst rettet: 1. juni 2019 12:43 - Vist 400 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Låne penge

Jeg er i følgende branche(r):

  • Bygge og anlæg
  • Energi & Cleantech
  • Industri & Produktion

Status

Har omsætning

Jeg skal bruge

10.000.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Vi søger en långiver eller investor i vores virksomhed, som skal til at ekspandere i Europa. Vores unikke cirkulære model sikrer 100% genanvendelse af de dyrebare olie-ressourcer i tagpap, som ellers traditionelt er gået tabt i deponi eller forbrænding. Den cirkulære forretning er allerede indkørt i Danmark, Sverige, Finland og er på vej i Tyskland. Vi vil nu introducere vores innovative grønne løsning til resten af Europa, som netop nu i høj grad efterspørger nye innovative løsninger indenfor affald og ressourcehåndtering.

Det unikke ved tagpap er, at det indeholder 55% olie, som kan erstatte olien, der bruges i asfalt. Genanvendelseskonceptet er patenteret og CE certificeret og vi er de eneste i Europa, der kan neddele tagpap til 100% genanvendelse direkte i asfaltproduktion. Forretningsmodellen er unik, men simpel. Vi tjener på at modtage tagpap-affald såvel som på salg af det færdige produkt. Ved fuld skalering i Europa vil vi kunne indsamle og sælge op imod 200.000 ton olie. Det vil sige olie, som vi får betaling for på output-siden - såvel som input-siden.

Via vores genanvendelseskoncept reduceres mængden af affald og ressourceeffektivitet sikres ved at genanvende alle ressourcerne fra indsamlet affald. Det er dermed en bæredygtig løsning, som kan være med til at opfylde danske og europæiske politiske målsætninger om cirkulær økonomi og ressourceeffektivisering og ikke mindst FN’s Verdensmål. Ved at bruge tagpap-granulat i asfaltproduktionen opnår man nemlig en reduktion på 60 kg CO2 per ton asfalt, og samtidig mindskes mængden af gammelt tagpap, der skal i deponi. Dermed bidrager vi til Verdensmål 9, 11 og 12.


Her er lidt om mig/os:

Vi er del af et innovativt holdingselskab, der opererer indenfor miljømæssige systemløsninger med særligt fokus på affald og genanvendelse i både ind- og udland. Udover vores etablerede virksomheder i Danmark, Finland, Sverige og Finland har vi startet flere recycling-virksomheder op i tidens løb og sidste skud på stammen er en asfaltvirksomhed som kan producere en ny type CO2 reducerende asfalt. Vores historie og institutionelle ballast indenfor cirkulær økonomi, bæredygtige løsninger og virksomhedsetablering i udlandet vil sikre effektiv og succesfuld ekspansion. Vi besidder således viden, erfaring og ressourcer til planlægning og eksekvering af en europæisk ekspansion, men mangler de økonomiske ressourcer.

De tilførte midler i form af lån eller investeringer vil sikre, at vi når fuld ekspansion, mens den politiske og samfundsmæssige efterspørgsel på innovative grønne løsninger tager fart i Europa. Step I er fuld etablering i Tyskland og Step II er en videre ekspansion i Europa med et mål på 25 anlæg. Første skridt vil være ansættelse af en visionær og handlekraftig direktør, der kan drive virksomheden og sikre etablering og fremdrift af de nye filialer.

Virksomheden og udviklingen af konceptet har indtil videre krævet en investering på omkring 20 mio. DKK. Vi søger nu en ekstern investor, der optimalt set kan investere 10 - 20 mio. DKK eller give et lån på mellem 1 mio. DKK og 5 mio. DKK. Ved långivning vil der kunne opnås en fordelagtig rente efter aftale. Ved investering vil der opnås ejerskab og udbytte i form af forventet overskud indenfor 2 år. Ved fuld skalering forventes attraktiv exit indenfor 5-7 år og det forventes at investor vil få sine penge tilbage 6-9 gange.

Vi er åbne overfor forskellige investeringsmuligheder og tager meget gerne en diskussion om det optimale set-up. Ved interesse sender vi selvfølgelig yderligere information, så kontakt os hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne ved at deltage i vores grønne europæiske eventyr.

Se også disse relaterede annoncer

Overskrift Branche(r) Status Type Beløb
Kapital Søges Til Moderne Boligbyggeri
  • Bygge og anlæg
Har omsætning Investering 5.000.000
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere