på Amino

Networking er af betydning...

Tanken og ideen om at networking er afgørende for iværkstætter for, at få skabt sig et omdømme og få gjort ens virksomhed og projekter kendte, er Yourh Division blevet dannet. Kort fortalt er visionen med Youth Division, at få skabt et netværk af unge iværksætter på Vestegnen (og omegen), således at de kan mødes og afholde arrangementer.

Denne gruppe har været oprettet i et stykke tid, men nu skal der til at ske noget. Defor skriver jeg dette blogindlæg, for at informere, at Youth Divison skal til at organisere sig og få en masse spændende networking-aftener og -arrangementer op at stå.

Derfor beder jeg alle om at komme med idéer til, hvad og hvordan en networking-gruppe som Youth Division, kunne netop hjælpe dig og din iværksætter-virksomhed eller -projekt. Jeg har allerede forestillet mig, at arrangere networking-aftener i hvert fald engang i måneden og derudover afholder arrangementer med foredragsholder. Desuden vil det afgørende også være, at man vil kunne lærer andre iværksætter - både som nye og erfarende - og derved få delt sine oplevelser.

Med venlig hilsen
Faran Mahmood


Skrevet 24-03-2009 15:14   af   Faran Mahmood