på Amino

Kunderne afgør om ny hastighed bliver virkelighed hos DanskNet

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 37.571
Tilmeldt 27. apr 07
Indlæg ialt: 6.988
sponsorplay
Fra MobilTjek
Skrevet Skrev: 28-04-2013 kl. 12:37

DanskNet lader kunderne bestemme om tilbuddet om en 50/5 Mbit/s. forbindelse til 299 kroner skal blive en realitet. Opnås der ikke minimum 1.000 likes på Facebook sløjfes idéen ganske enkelt. Opnås de 1.000 likes, vil tilbuudet blive lanceret og den høje hastighed vil blive et fast produkt i porteføljen, hvor der desuden vil være prisgaranti, forstået på den måde, at man vil kunne beholde den månedlige pris på 299 kroner så længe man ønsker det, om det så er resten af livet.

De bedste ideer kommer uventet:
Ideen opstod spontant og blev mest sagt i sjov, men da alle var positive omkring at overdrage magten til kunderne og lade dem bestemme, valgte vi simpelthen at gøre det” fortæller Morten Waldorf, Kunde- og kommunikationschef i DanskNet og fortsætter: ”Derfor vil vi i dag lade det være op til kunderne, om de kan lide vores ide om en 50/5 Mbit internetforbindelse, leveret over telefonstikket, til kun 299 kr. pr. måned. Hvis vi opnår 1.000 likes på facebook så gør vi det!”.

Den helt rigtige mavefornemmelse:
Hvis ideen om at lade kunderne have indflydelse på produkter og priser bliver taget godt imod, vil det være noget DanskNet fortsætter med i fremtiden. Det vigtigste for DanskNet er kundens tilfredshed med produkt og service. Kristian Sørensen, adm. direktør i DanskNet udtaler: ”Vi har igennem et stykke tid arbejdet intensivt på at finde den måde, hvor vi kan gøre en forskel for de danske internetbrugere og vi tror på, at vi har fundet måden. At lade dem der betaler vores løn hver måned, træffe beslutninger som denne, er faktisk et ønskescenarie, der giver os en rigtig god mavefornemmelse”.

Læs også: Fri tale abonnement

Sammenlign mobilpriser med eller uden abonnement

  • Amino Karma for indlæg: 3
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed