på Amino

Netværksgruppe Fredericia

Ansøg om medlemsskab

Hvis du vil deltage i denne Gruppe, så kan du ansøge ved at klikke på "Ansøg om medlemsskab" knappen herunder og evt. skrive en besked.

Amino Grupper - Iværksættere Netværker her

Netværksgruppe Fredericia

Dette er en lukket gruppe for medlemmer af vores lille 8-mands netværksgruppe.

Den er opstået efter oplæg fra Jørgen Linnet, som bor i Fredericia og Per H. Jørgensen, som bor i Vejle. Vi deltog begge på et netværksmøde i et af landets større netværksgrupper, men fandt hurtigt ud af, at vi ikke her fik opfyldt vores ønsker til en sådan netværksgruppe, primært af 2 årsager:

1. Der var ved hvert møde en foredragsholder som fortalte om alt fra A-kasser til forsikringer og krisehåndtering etc. og det er jo fint nok, hvis det er det man efterlyser. Det var bare ikke det vi kom for, for foredrag kan vi gå til andre steder. Vi meldte os til en netværksgruppe for at netværke med andre erhvervsdrivende.

2. Allerede ved første møde, kom der så mange deltagere, at vi måtte sidde ved 2 borde og det deler jo naturligt snakken i 2, hvilket vi ikke fandt optimalt. Derfor har vi indtil videre sat et max på 8 deltagere i denne gruppe, så alle kan deltage i samtalen.

En af de grundlæggende årsager til at vi fik idéen til at lave en sådan gruppe, var at vi som selvstændige mange gange sidder på hver vores lille kontor og ikke rigtig har nogen at sparre med. F.eks. når vi får lavet et nyt web-site eller marketingskampagne, forretningskoncept e.lign. så mangler man mange gange nogle kompetente personer at snakke med disse ting om. Derfor har vi bl.a. snakket om at der på møderne vil være mulighed for at alle mand hver gang kan fremlægge en case, som man gerne vil have feedback på eller gerne vil vende med andre ligesindede. Det kunne være én af de ting denne gruppe kan bruges til. Mange af os har måske også en masse gode idéer liggende, men måske mangler man en kompagnon for at få idéen lanceret. Det kunne en sådan gruppe også skabe en åbning for og så er det jo bare fedt at snakke med andre der også brænder for at "sætte nye skibe i vandet" og at få en forretning til at gro, ikke?

Lad os på første møde d. 29. Juni kl. 19.30 tage en snak om vores forventninger og idéer til gruppen, så vi får lavet en grundlæggende dagsorden til fremtidige møder.

Første møde holdes hos Topform Motionscenter på Nørrebrogade 131, 7000 Fredericia

Seneste Gruppe-aktivitet