på Amino

Multi Level Marketing MLM

Tilmeld dig denne Gruppe

For at deltage i denne Gruppe, skal du ansøge om medlemsskab ved at klikke på knappen herunder.

Amino Grupper - Iværksættere Netværker her

Multi Level Marketing MLM

SÅ ER DET ENDELIG KOMMET TIL DANMARK !!!

Hej Alle

Jeg har længe fulgt diverse grupper omhandlende Multilevel marketing herinde på Amino. Jeg er fuldstændig enig med de fleste af jer der mener at stort set alt indenfor dette område er noget værre lor(d). Jeg har selv deltaget i ACN en kortvarig periode, men det var ikke lige mig at gå ud til venner, bekendte og famile for at rekruttere repræsentanter og kunder, synes at det er en mærkelig form for networking, og så med et dyrt produkt i forhold til hvad man ellers kan finde indenfor mobiltelefoni. Jeg har også prøvet at deltage i Henrik Bruhns tvivlsomme projekter, hvor man blot skulle oprette så mange sider som overhovedet muligt og derved tjene uanede mængder penge. Her et eksempel på en af dem der har været med til denne negative stemning omkring networking (mlm).

Jeg har længe ledt efter en ORDENTLIG, SERIØS, LOVLIG forretningsmulighed, hvor jeg kan ARBEJDE HJEMME, og kun ved brug af internettet.

Nu har jeg endelig fundet det! Carbon Copy Pro!!!

http://oneyearplan.net/jesper/

Det skal siges med det samme at det IKKE er GRATIS at være med, JEG TJENER PENGE på hvis du tilmelder dig programmet, der SKAL ARBEJDES, du bliver IKKE MILLIONÆR IMORGEN!

Her er tale om en langsigtet forretningsmodel, DET KOSTER §39.95 at være med (du har fuld returret på pengene indenfor 1 år, hvis du ikke bliver tilfreds). Herefter har du adgang til at markedsføre og sælge forskellige produkter på nettet. Du har FULD SUPPORT og FULDSTÆNDIGE MANUALER med til hvordan du skal opbygge din forretning. Alt hvad du skal gøre er at følge Carbon Copy Pros anvisninger, og så vil du opbygge en profitabel forretning, og en tilbagevendende indkomst. Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde, idet du er din egen chef, du arbejder hjemmefra, og bestemmer selv hvor hurtigt du vil øge din indtjening. Du har mulighed for at købe tillægsmoduler for en overkommelig sum penge for at geare din forretning, og du har mulighed for at købe markedsføring på nettet, igen for at geare din forretning, men alt dette er altså ikke tvang, og du kan sagtens finde markedsføring på nettet uden at skulle have pungen op af lommen.

Med andre ord DU BESTEMMER SELV hvor hurtigt du vil være millionær!

Jay Kubassek står bag Carbon Copy Pro, han er anderkendt fra bl.a. bladet Home Business. Her et link til hans hjemmeside:

http://www.jaykubassek.com/

Jeg synes at det er GENIALT og LIGE TIL AT GÅ TIL, og jeg er ikke ligefrem ”IT-haj” eller ”Annoncehaj”!

OBS: Det er en fordel hvis du i hvert fald kan læse engelsk på folkeskoleniveau, idet alt står på engelsk. Det meste er dog ved at være på norsk også, idet vore norske venner er lidt foran med hensyn til Carbon Copy Pro L Der er dog også en del der står på dansk allerede nu!

Skriv endelig hvis i har nogen spørgsmål, og jeg skal forsøge at besvare dem på bedst mulig vis, eller tjek linket ud og få adgang til at læse mere ved at indtaste navn og mail. Det er ganske UFORPLIGTENDE J , men kan VARMT ANBEFALES!!!

http://oneyearplan.net/jesper/

 

Seneste Gruppe-aktivitet