på Amino

Skide kreativ - men ikke så hård til økonomi og markedsføring

Hej alle,

Hvis jeg bare havde en sponsor, en til at sælge, en til at markedsføre og en til at klare momsen og betale regningerne...

Jeg er kreativ og det andet har jeg ikke meget forstand på eller lyst til at beskæftige mig med. Tænk hvis man kunne skabe et kontor fællesskab hvor man kunne bruge hinanden. Alså så man kunne hjælpe andre med det de ikke var hårde til. feks. kunne jeg lave grafik mod at få søgemaskine optimeret min webshop, eller laver årsregnskabet. Fælles kunne der også være en masse tid og resourser at spae , for ikke at tale om alt den inspiation som man kunne få fra hinanden.

Er der nogle som har erfaringer med noget lign. ??

Håber snart at høre noget fra alle medlemmere :)

 

HIlsner fra Mette


Skrevet 12-01-2009 16:29   af   Mette Juhl Laursen

Kommentarer

Ruth Søe skrev  re: Skide kreativ - men ikke så hård til økonomi og markedsføring   den 13-01-2009 kl. 07:21

Hej Mette

Det du skriver her, kan jeg godt genkende.

Jeg har en sommerbutik hvor jeg sælger mine produkter (og en webshop). Vi er to butikker der sælger kunsthåndværk i Skovby på Sydals, og vi vil gerne være flere. Fordi jo flere af vores slags, vil gøre det mere attraktiv at handle i Skovby.

Jeg har kendskab, til at der er kunsthåndværker, rundt omkring der aldrig rigtig er kommet i gang. Derfor fik jeg den ide, at hvis man kunne finde en stor ejendom. Så kunne man lave fx laden om med en cafe i midten og salgsstande, arbejdende stande rundt omkring caféen. Oprette web-shop i tilknytning dertil. Cafe og salg skulle være faste bestyrer. Og regnskab, markedsføring m.m. var noget man i fællesskab betalte sig fra.

En god ide ikke, så hver enkelt havde mere tid til at skabe? Ejendommen var nem nok at finde, men problemet var at sælge ideen til kunsthåndværkerne. Der var ellers mulighed for at få støtte, da det kunne laves som et projekt der styrker landdistrikterne. Så projektet bliver ikke til noget.

Men grib ideen, det er måske nemmer at lave et fællesskab i en større by? I Aarhus findes et lignende sted der hedder http://lynfabrikken.dk/ prøv at se deres hjemmeside.

Mette Juhl Laursen skrev re: Skide kreativ - men ikke så hård til økonomi og markedsføring den 19-01-2009 kl. 10:29

Ja, det er en super ide. problemet her i København er nok bare at lokaler er meget dyre - men der må jo være en masse derude som står og kunne ønske sig noget lign.

Mette.

Laila Carlsen skrev  re: Skide kreativ - men ikke så hård til økonomi og markedsføring   den 19-01-2009 kl. 17:37

Hej. ja jeg kan sagtens genkende problet. Fik selv samme ide til et sted i byen hvor jeg bor men her var det også svært at få folk med på ideén, så det løb også ud i sandet, og i de større byer skal man virkelig være mange for at have råd. Men fantastisk tanke og det samme er lynfabrikken.